На Тернопіллі безпека лікарів і пацієнтів – завдання номер один під час боротьби з COVID-19,- Ігор Гайдук

На Тернопіллі безпека лікарів і пацієнтів – завдання номер один під час боротьби з COVID-19,- Ігор Гайдук

11.12.20 10:59 0 383
Згідно з розпорядженням голови Тернопільської обласної державної адміністрації, в області тривають перевірки медзакладів. 9 грудня мобільна група побувала у лікарнях Монастириська, Бучача, Кременця та Шумська.

До складу комісії увійшли представники райдержадміністрацій, виконкомів міст обласного значення та Держпраці. Представники комісії перевірили підключення систем подачі кисню до ліжок у відповідних відділеннях та умови експлуатації кисневих балонів.

Безпека лікарів і пацієнтів – завдання номер один під час боротьби з COVID-19, наголосив під час перевірки заступник голови ОДА Ігор Гайдук.

«Кисень та автономні джерела живлення — це першочергові речі, на які ми звертаємо увагу. Лікарні, де надають допомогу пацієнтам на COVID-19, повинні мати стабільне електропостачання. Це забезпечить безперебійну експлуатацію кисневих станцій та балонів, а також генераторів. Керівництво лікарень повинне розуміти, що це життєво необхідне для кисневозалежних пацієнтів з COVID-19. Ми не можемо допустити повторення ситуацію, яка виникла у Львівській області», - говорить заступник голови ОДА Ігор Гайдук.

Представники комісії перевірили підключення систем подачі кисню до ліжок у відповідних відділеннях та умови експлуатації кисневих балонів.

Нагадаємо, що мобільні групи уже відвідала медзаклади у Ланівцях, Заліщиках, Гусятині, Борщові, Теребовлі та Тернополі.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Футбольний клуб «Ахмат» ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ