Володимир Труш зустрівся з призеркою чемпіонату Європи з боксу

Володимир Труш зустрівся з призеркою чемпіонату Європи з боксу

13.12.20 09:24 0 536
Голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш привітав з перемогою срібну призерку чемпіонату Європи з боксу серед юніорів Каріне Айрапетян та її тренера Руслана Фірмана. Чемпіонат проходив у Болгарії. Каріне виступала у складі збірної України.

Спортсменка представляє школу вищої спортивної майстерності (ШВСМ) та боксерський клуб «Шкіряна Рукавичка», є вихованкою КЗ ДЮСШ з греко-римської боротьби (відділення боксу), навчається в одинадцятому класі Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ст.№ 4. Тренується під керівництвом Руслана Фірмана та Анатолія Фірмана.

«Бокс – непростий вид спорту. Тому коли його вибирають дівчата, це заслуговує на повагу. Як людина, яка свого часу теж займалася боксом, добре розумію, якою ціною даються такі результати. Дякую Каріне за цілеспрямованість та зусилля, які вона докладає для того, щоб гімн України звучав на церемонії нагородження, а також тренерам, які щодня готують майбутніх чемпіонів», - зазначив Володимир Труш.

Очільник області додав, що перемоги наших спортсменів формують імідж країни, тому обласна адміністрація завжди відкрита до співпраці і готова всебічно їх підтримувати.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ