На Тернопільщині проаналізували роботу з ліквідації наслідків негоди

На Тернопільщині проаналізували роботу з ліквідації наслідків негоди

13.12.20 09:34 0 472
Необхідно покращити процес реагування та забезпечити достатню кількість піскорозкидачів, навісного обладнання для ліквідації наслідків негоди. На цьому наголосив заступник голови Ігор Гайдук під час наради щодо стану експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування області в умовах зимового періоду.

Участь у нараді взяли представники поліції, управління Укртрансбезпеки в області, Служби автомобільних доріг в області, управління регіонального розвитку, інфраструктури та дорожнього господарства облдержадміністрації, управління капітального будівництва облдержадміністрації. Також були присутні представники підрядних організацій, що здійснюють обслуговування автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення: ТзОВ „Техно Буд Центр”, ТзОВ „Авакс Проф”, ТзОВ „Глобал Білд Інжиніринг”, ТзОВ „БМ Буд”, ТзОВ „Вест Роудз Компані”, ТзОВ „Спец-Буд Стандарт”.

«Вчора для боротьби із наслідками погодного явища на дороги державного значення Тернопільщини виїхали спецмашини, які посипали автошляхи сумішшю піску та солі. Коли ж опади посилилися, то для очищення доріг виїхала додаткова техніка. Ми швидко відреагували на наслідки негоди. Однак необхідно бути напоготові», - каже Ігор Гайдук.

Відтак під час наради проаналізували діяльність дорожніх служб, спрямованої на усунення наслідків негоди за попередню добу. Також було виявлено ряд негативних факторів: використання літніх або зношених шин шкільними автобусами та великоваговими транспортними засобами; забруднення проїжджої частини при вивезенні сільськогосподарської продукції з полів та переробних заводів. Тому було прийнято рішення провести профілактичні роботи з відповідними підприємствами, установами та організаціями.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Білорусі затримали ...

КОМЕНТАРІ