Тернопілля: «Допомога чорнобильцям - це наш обов'язок»,- Ігор Дем'янчук

Тернопілля: «Допомога чорнобильцям - це наш обов'язок»,- Ігор Дем'янчук

13.12.20 08:43 0 378
Перший заступник голови Ігор Дем'янчук зустрівся з представниками Тернопільської обласної організації інвалідів Всеукраїнської громадської організвції інвалідів «Союз Чорнобиль України». Під час зустрічі обговорили проблеми, з якими кожен день стикаються чорнобильці.

Як зазначив Ігор Дем'янчук, радянська «машина» не давала усієї інформації про небезпеку аварії, що значною мірою вплину на кількість постраждалих.

«Минуло більш як 30 років з дня трагедії на Чорнобильській АЕС. А її наслідки не дають і, вочевидь, не даватимуть спокою ще багато років. Це катастрофа світового рівня, і жодна статистика не покаже, скільки людських доль понівечено цією жахливою трагедією, — каже Ігор Дем'янчук. – Я особисто чув не одну розповідь чорнобильців, які не мають коштів, щоб придбати такі необхідні ліки. Тому допомогти їм та підтримати – це наш обов'язок».

До 34-х роковин Чорнобильської катастрофи та до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС надано матеріальну допомогу на суму 30 тис. гривень 40 постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС

, щорічно пам'ять учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС вшановують 14 грудня. Адже саме у цей день закінчили будівництво саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У «Київпастрансі» ...
Наступна новина: В Ірані стратили ...

КОМЕНТАРІ