Сильна ожеледиця у Києві: комунальники скаржаться,що дороги доводиться обробляти по кілька разів

Сильна ожеледиця у Києві: комунальники скаржаться,що дороги доводиться обробляти по кілька разів

13.12.20 11:22 0 423
У столичному підприємстві «Київавтодор» повідомили, що комунальники працювали усю ніч через сильну ожеледицю у Києві.

«Дорожники Києва безперервно боряться зі стихією уже 15 годин. Завчасно до початку опадів розпочали превентивну обробку протиожеледними засобами. Робота була посилена під час опадів. Коли столиця відпочивала, обробка вулично-дорожньої мережі не зупинялась. Загалом уночі працювала 301 одиниця спецтехніки і 36 бригад з ручного прибирання (272 працівника). Вночі метеоумови також були складними. Опади тривали до 6 ранку за температури близько -1°С. Тож, доводится обробляти одні й ті ділянки вулично-дорожньої мережі кілька разів», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що з магістральних вулиць мокрий сніг прибирали за допомогою колон спецтехніки.

«Наразі очищено й оброблено протиожеледними засобами усі вулиці, які перебувать на балансі корпорації. Триває постійна обробка тротуарів, сходів у підземні і надземні пішохідні переходи, зупинок громадського транспорту. Однак хідники біля кафе, ресторанів, магазинів зобов'язані обробляти самі підприємці. Тож, звертаємось до них не нехтувати правилами благоустрою міста й виконати обробку протиожеледними засобами», – звернулися у «Київавтодорі».

Раніше у ДСНС із посиланням на Службу автомобільних доріг України повідомили, що транспортне сполучення на автошляхах державного та місцевого значення країни забезпечено, обмежень руху немає.

Рятувальники застерігають: погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Ускладнення погоди в Україні: обмежень в русі на дорогах немає, частково без електрики понад 170 міст і сіл

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ