Україна посилить свою участь у глобальній боротьбі зі зміною клімату – Зеленський

Україна посилить свою участь у глобальній боротьбі зі зміною клімату – Зеленський

14.12.20 08:25 0 461
Україна посилить свою участь у глобальній боротьбі зі зміною клімату. Про це заявив президент України Володимир Зеленський на Міжнародному саміті кліматичних амбіцій (Climate Ambition Summit), який відбувся 12 грудня в онлайн-форматі, повідомляє Офіс президента.

«У своєму відеозверненні Володимир Зеленський розповів, що цьогоріч Україна особливо гостро відчула негативний вплив від зміни клімату: у низці регіонів тривала посуха знищила врожай, на сході країни сталися масштабні лісові пожежі, а на заході – руйнівні паводки», – повідомили в ОП.

За словами Зеленського, Україна послідовно дотримується взятих на себе зобов'язань щодо ефективної імплементації Цілей сталого розвитку – 2030 та міжнародних кліматичних угод.

«Готуючись до Конференції сторін Паризької угоди у Глазго, ми опрацьовуємо другий національно визначений внесок. На цій основі ми розглядаємо ціль з викидів парникових газів у 2030 році в усіх секторах економіки України в діапазоні від 36% до 42% у порівнянні з 1990 роком, тобто скорочення на 58-64%», – наводить слова Зеленського ОП. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Глобальні викиди вуглекислого газу скоротилися на 7% через пандемію – науковці

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Внаслідок атак у Кабулі ...
Наступна новина: З ялинки в центрі Києва ...

КОМЕНТАРІ