Види дитячих майданчиків

Види дитячих майданчиків

14.12.20 22:26 3 714

Багатьом подобається чути дитячий сміх і бачити, як малюки весело проводять час у дворі будинку. Дитячі майданчики вважаються ідеальними конструкціями для того, щоб вони щодня збиралися разом на вулиці та гралися зі своїми друзями, а головне — розвивалися та покращували фантазію. Подібні комплекси вже давно непогано зарекомендували себе, тому батьки часто відправляються гратися на них з дітками. Оскільки дітлахи постійно грають на свіжому повітрі, вони автоматично розвиваються в фізичному плані, соціалізуються і так далі. Далі, ми розглянемо основні види дитячих майданчиків. Ну а розповість нам про це співробітник компанії "Children's Plays": https://childrens-plays.com/, яка безпосередньо є їх виробником в Україні.

Дерев'яні дитячі майданчики

Досить-таки популярними вважаються дерев'яні конструкції для дітей. Такі елементи стали популярними по ряду причин. Наприклад:

  • вони відрізняються естетичною привабливістю;
  • вони не завдають шкоди довкіллю;
  • вони не впливають негативно на здоров'я дитини;
  • вони є вкрай безпечними, адже в них передбачена велика кількість кріплень, бортів і поручнів, щоб забезпечувати оптимальні умови для маленьких діток.

Природно, дерев'яні елементи покриті лаком, тому дитина під час гри не буде дряпатися і не посадить скалку. Кріплення закриваються пластиковими компонентами, а сходинки повністю розраховані на дітей. Також дерев'яні конструкції мають найширше застосування, оскільки складаються зі спортивних снарядів, гойдалок, пісочниць та інших елементів, які є цікавими для дітей різного віку.

Дані ігрові майданчики — це дуже популярний вид конструкції, який гарантовано зробить з галявини біля будинку повноцінну зону для ігор. Найголовніше — майданчик посприяє не тільки розвагам малюка, але й зробить його міцнішим, а також дозволить розвинути фантазію та уяву. Подібне спорудження обов'язково сподобається всім дітям.

Ігрові майданчики для дитячого садка

Вони призначені для дітей у віці до 3 років. Одночасно на них можуть грати 6-7 хлопців. Варто зазначити, що подібні конструкції виготовлялися відповідно до європейських норм, тому вони вважаються повністю безпечними, відрізняються елегантним зовнішнім виглядом, а також підходять для маленьких відвідувачів садочків. Подібні майданчики складаються з: гойдалки-балансира, каруселі, пісочниці та звичайної гойдалки. Обладнання розраховане на дітей, вага яких складає не більше 60 кг. Ігрові елементи не рекомендується використовувати дітям старшим 6 років.

Повноцінні ігрові комплекси

Вони підходять для діток від 3 до 12 років і дозволяють одночасно гратися 10-ти малюкам. Склад таких майданчиків вважається досить об'ємним. Йдеться про: гойдалку на пружині, каруселі з колесом, пісочний столик, велику пісочницю, металевої гойдалки та сам дитячий ігровий комплекс.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 114)
Попередня новина: Системи клімат-контролю: ...
Наступна новина: Що краще: профнастил або ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Dorofansberg - 14.12.20

Кожна стаття автора відмінна від попередньої. Висновок: читати автора :)

аватар країна
EvgoEvgo - 14.12.20

Тільки золоті руки могли набити такий прикольний матеріал

аватар країна
veselis - 14.12.20

Даже и не докопаешься.