Переваги та недоліки натуральної шкіри

Переваги та недоліки натуральної шкіри

15.12.20 10:32 0 1002

Різноманітність оббивних матеріалів просто вражає: шеніл, жаккард, велюр, замша, мікрофібра, рогожка, флок і багато інших вже давно займають міцні позиції на ринку. Але тільки шкіра залишається найбільш екологічним, міцним, довговічним і красивим оббивним матеріалом, попит на який не згасає з часом. І це не випадково. Далі, ми розгянемо основні плюси та мінуси. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://aligogroup.com.ua, в якому безпосередньо можна придбати шкіру в Україні.

Переваги натуральної шкіри:

  • Висока проникність. Завдяки особливій структурі шкіра відрізняється проникністю, що забезпечує їй відмінні гігієнічні властивості. На шкіряному кріслі або дивані приємно сидіти, відчуваючи себе максимально комфортно.
  • Простота в догляді. Доглядати за шкірою дуже просто. Необхідно регулярно (раз в тиждень) очищати її вологою тканиною від пилу та бруду, а раз у 2-3 місяці обробляти спеціальними профілактичними складами. Не потрібно ніяких складних процедур або транспортування меблів в хімчистку.
  • Стійкість до зношування. Якісна натуральна шкіра прослужить вам довгі роки навіть в умовах інтенсивної експлуатації. Це забезпечується завдяки особливій структурі матеріалу, а також правильній обробці.
  • Міцність. Купуючи шкіряні меблі, можете не побоюватися про її збереження. Навіть при значних навантаженнях цей оббивний матеріал збереже свою цілісність.
  • Еластичність. М'яка і приємна на дотик шкіра викликає приємні відчуття, а також прекрасно обтягує кожен куточок меблів.
  • Екологічність. Натуральна шкіра виготовляється з екологічно чистого матеріалу, завдяки чому повністю безпечна для здоров'я.
  • Прекрасні естетичні якості. Гарний шкіряний диван або крісло прекрасно впишеться в будь-який інтер'єр. А завдяки різноманітності кольорів і фактур ви гарантовано знайдете необхідний матеріал, що відповідає вашим вимогам.

Недоліки натуральної шкіри:

  • Висока вартість. Натуральні матеріали завжди обходяться дорожче синтетичних, а якісна шкіра коштує дорого.
  • Складність видалення деяких типів забруднень. У деяких випадках навіть за допомогою спеціальних засобів не вдається вирішити проблему.
  • Сприйнятливість до тепла та УФ-випромінювання. Під впливом прямих сонячних кращою і при нагріванні шкіра втрачає еластичність і блиск, тріскається і стає менш естетичною. Тому розміщення шкіряних меблів поблизу вікон і нагрівальних приладів не рекомендується.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 120)
Попередня новина: В Ірані до 8 років тюрми ...
Наступна новина: Держміграційна служба: ...

КОМЕНТАРІ