Одеса,Карпати,Херсонщина – Держагентство розвитку туризму назвало найпопулярніші місця відпочинку в Україні

Одеса,Карпати,Херсонщина – Держагентство розвитку туризму назвало найпопулярніші місця відпочинку в Україні

16.12.20 09:13 0 416
Державне агентство розвитку туризму, відповідаючи на запит Радіо Свобода, перелічило найпопулярніші напрямки відпочинку в Україні в 2020 році, зібрані від мобільних операторів, туристичних агентств і компанії Google.

«Зі слів мобільних операторів, ми знаємо, що протягом цього літа в Україні зріс внутрішній туризм. Херсонщина стала одним із проривів цього літа. Ми сподіваємось, що кожного року один або два регіони будуть відкриватися по-новому для туриста. Це також одне з наших завдань – стимулювати регіони максимально відкривати свій туристичний потенціал», – розповіли Радіо Свобода у відомстві.

Компанія Google на запит Державного агентства розвитку туризму надала інформацію про топ туристичних об'єктів, місць і напрямків в Україні за кількістю пошукових запитів Google-Maps&Search за 9 місяців 2020 року.

Перша п'ятірка запитів серед природних парків та заповідних зон: Бакота, Рожеве озеро (Лемурійське), Тустань, Синевир, Блакитні озера (Чернігівщина).

Серед міських парків і розважальних зон у пошуковиках першість отримав Центральний парк культури і відпочинку імені Максима Горького у Харкові, зоопарк у Києві, аквапарк у Затоці, аквапарк у Одесі, Х-Park у Києві. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Українські авіаперевізники: політ попри COVID-19

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ