Володимир Труш зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Бельгія в Україні

Володимир Труш зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Бельгія в Україні

17.12.20 08:48 0 385
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Бельгія в Україні паном Алексом Ленартсом та Почесним Консулом Його Величності Короля Бельгії у Західному регіоні паном Арославом Гарцулою.

«У період пандемії, коли усі підприємства та люди зазнали втрат, ми будемо продовжувати підтримувати представників малого та середнього бізнесу. Відтак нещодавно обласною державною адміністрацією було передано Почесному Консулу пану Ярославу Гарцулі низку інвестиційних проєктів для презентації потенційним бельгійським інвесторам», - каже голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш.

Як зазначив посол, окрім економічної складовою наші країни об'єднує спільна культурна спадщина та історія. Завдяки докладеним спільним зусиллям у Тернополі буде вшановано пам'ять про отця Франца-Ксавера Бонна, бельгійця, який зробити значний внесок у становлення української дипломатії й чиє ім'я завжди буде пов'язане з Тернополем.

«Ми зацікавленні у подальшій співпраці з областю. Ми бачимо уже вдалі проєкти, які реалізовані. Надалі будемо працювати, щоб розширити нашу співпрацю, як у сфері економіки, так і культури. Адже ми маємо спільну історію, про яку ми не повинні забувати», - додає Надзвичайний та Повноважний Посл Королівства Бельгія в Україні пан Алекс Ленартс.

До слова, на території області працюють 5 підприємств з бельгійським капіталом. Одним із прикладів успішних бельгійських інвестицій в Тернопільську область є ТОВ „Шредер”. Завдяки якій було створено 200 робочих місць.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вбивство дитини на ...
Наступна новина: Помпео йде на карантин ...

КОМЕНТАРІ