Лаврову «кумедно читати» про роль ФСБ в отруєнні Навального – перший офіційний коментар Москви

Лаврову «кумедно читати» про роль ФСБ в отруєнні Навального – перший офіційний коментар Москви

17.12.20 09:34 0 417
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров став першим російським високопосадовцем, який прокоментував розслідування групи Bellingcat і партнерів про можливу причетність ФСБ до отруєння російського опозиційного політика Олексія Навального. Про це він заявив 16 грудня на пресконференції в Загребі, повідомляють російські інформагенції.

«Всі ці новини кумедно читати, але манера, в якій вони подаються, говорить лише про одне: що у наших західних партнерів відсутні будь-які етичні норми і будь-які навички нормальної дипломатичної роботи і (виявляється – ред.) небажання виконувати міжнародно-правові норми, коли йдеться про встановлення фактів», – відповів Лавров на запитання про отруєння Навального.

За словами міністра, Росія вже звикла до того, що західні країни «оголошують у ЗМІ про чергові звинувачення на адресу Росії, чи то хакери, чи то якась сенсація про подвійне і навіть потрійне отруєння Навального». «Виявилося, що в перший раз його дружину отруїли», – зазначив Лавров, виявивши обізнаність із деталями розслідування. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: До отруєння Навального причетна ФСБ – розслідування Bellingcat і партнерів

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 27 дітям-сиротам з ...
Наступна новина: У Європарламенті вручать ...

КОМЕНТАРІ