Переваги установки ГБО на автомобіль

Переваги установки ГБО на автомобіль

17.12.20 17:01 13 1433

Можливість заощадити сімейний бюджет, особливо в роки економічної нестабільності одна з основних причин чому багато автолюбителів і підприємці переводять свій транспорт на газове паливо. Все що для цього потрібно — установка ГБО на авто. Електроніка з великою кількістю функцій дозволить не тільки використовувати автомобіль на двох видах палива, але й економити при їзді на газу, змішуючи його з бензином при високих оборотах. У зв'язку з цим установка ГБО і є оптимальним рішенням.

Безпека — це один з найбільш істотних аспектів, приділяти при установці ГБО. Встановлюючи комплект в авторизованому центрі, майстри тестують всі з'єднання і встановлять захисні датчики, щоб Ваша їзда була комфортною і безпечною. Встановлюючи ГБО в авторизованому центрі, наприклад, в Києві ТОВ «Ловато Сервіс», Ви зможете отримати не тільки якісне обладнання, а й безпечний монтаж систем.

Переваги установки ГБО на автомобіль

Популярність установки ГБО, в першу чергу, викликана значною різницею у вартості бензину і газу. Газ, в середньому по країні, на 40 % дешевше бензину. В результаті цього установка ГБО окупиться вже через 3-5 місяців (в залежності від відстані пройденого автомобілем), а далі почнеться чиста економія коштів. Але це не єдина перевага монтажу ГБО на авто. Серед не менше значущих причин варто згадати такі:

  • термін експлуатації двигуна з ГБО в 1,5 раза більший, ніж стандартний, за рахунок високого октанового числа (виняток детонаційних ушкоджень) і меншого навантаження на деталі двигуна в цілому;
  • паливна система і двигун забруднюються в кілька разів повільніше, через менший, у порівнянні з бензином, вмісту сірки та повного згоряння газу, без утворення нагару;
  • у ГБО в 2 рази нижча токсичність вихлопних газів.

Таким чином, у порівнянні зі звичайним бензиновим обладнанням, після установки ГБО ви отримаєте потрійну (!) економію коштів.

З недоліків варто відзначити зменшення місця в багажнику, адже в більшості випадків газовий балон розташовується саме там. Але хіба це настільки істотно, в порівнянні з усіма наявними перевагами? Саме тому кількість охочих купити ГБО збільшується день у день.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Как избавиться от запаха ...
Наступна новина: Відпочинок з дітьми в ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Drugslerrr - 17.12.20

Велике спасибі, прикольно написано креативно

аватар країна
bizhard - 17.12.20

Дуже дякую. Дуже корисна інформація

аватар країна
Fless - 17.12.20

Сайт супер, побільше б таких!

аватар країна
Rich012 - 17.12.20

Вы не правы.

аватар країна
userno5 - 17.12.20

Полезного много нашла для себя

аватар країна
Yurich74rus - 17.12.20

прочитала с удовольствием

аватар країна
Nvl420 - 17.12.20

лучше и не скажешь

аватар країна
u4enik - 17.12.20

хороший розповідь, все розкладено по полицях

аватар країна
umoblud - 17.12.20

Блог супер, побольше бы подобных!

аватар країна
ryan_darksky - 17.12.20

детальніше ласка

аватар країна
EvgoEvgo - 17.12.20

новость послал по инету.

аватар країна
AcidMario - 17.12.20

решил помочь и расшарил статью в соц. сетях

аватар країна
vestfalsky - 17.12.20

Да, довольно интересная статья.