Відпочинок з дітьми в Трускавці: що потрібно знати?

Відпочинок з дітьми в Трускавці: що потрібно знати?

17.12.20 22:04 7 809

Відпочинок з дітьми здається вам не комфортним? Тільки не в Трускавці! Тут представлені прекрасні готелі, які зроблять відпустку незабутньою, веселою та максимально комфортною. Відпочинок з дітьми в Карпатах — це прекрасна можливість отримати цікаві враження та якісно провести час. І найголовніше — відпочинок сім'єю з дітьми в Трускавці зміцнить ваш імунітет і поліпшить здоров'я, що дуже важливо в період поширення вірусних захворювань і пандемій. Розумне поєднання активності, хороших умов проживання та прекрасних місць для прогулянок — запорука успішно проведеного сімейного відпочинку.

Про що потрібно пам'ятати плануючи сімейний відпочинок в Трускавці?

Плануючи сімейний відпочинок з дітьми потрібно врахувати деякі деталі, які дорослим іноді здаються не такими важливими. А саме:

  1. Інфраструктура місця відпочинку. З малюками тривалі прогулянки до магазину, парку або дитячому майданчику можуть стати нудними. Трускавець має прекрасно розвинену інфраструктуру з продуктовими магазинами, ринками, атракціонами, розважально-торговими центрами, дельфінарієм, прекрасними парками, дитячими майданчиками, кафетеріями та ресторанами. Тут легко цікаво проводити час і розважатися. А закупівля продуктів взагалі не буде проблемою.
  2. Вибір туристичних поїздок. Екскурсії з Трускавця можна вибрати від 1-2 годин (огляд визначних пам'яток міста) і до декількох днів (в т. ч. поїздки до Львова, Буковеля, інших міст України та за кордон). Залежно від віку дітей є можливість підібрати ідеальний варіант — спокійний або насичений подіями.
  3. Вибір і раннє бронювання готелю. Вибирайте готель з максимально зручні умови для проживання з дітьми: дитячими кімнатами, вихователями, нянями, дитячим меню, дитячими басейнами, а також місцями для прогулянок. Бронювання номера заздалегідь дозволить без зволікань заселитися та позбавить вас від зайвого клопоту.

Далі, ми розглянемо готелі та санаторії Трускавця, які відповідають високим стандартам сімейного відпочинку і мають всі необхідні умови для розміщення з дітьми.

Готелі для сімейного відпочинку з дітьми в Трускавці:

  • Санаторій Карпати. Це володар прекрасного ландшафтного парку "Підгір'я". У парку ви можете побачити серію цікавих тематичних скульптур з бронзи та дерева, покуштувати смачну національну кухню в ресторані "Гражда" і відвідати зоопарк з екзотичними тваринами, що буде особливо цікавим для дітей. Також на території санаторію є дитячий майданчик і дитяча кімната з вихователем. Кожен будній день для дітей є цікаві заняття: в понеділок, середу і п'ятницю — безкоштовний перегляд мультфільмів в конференц-залі, вівторок і четвер — плавання, водні ігри в басейні під наглядом тренера.
  • Готель Міротель. Він заслуговує на особливу увагу батьків, які планують відпочинок з дітьми. Тут функціонує школа "Супер Кідс", школа раннього розвитку "Плаваємо Разом", кілька інтерактивних кімнат, які діляться за віком, відкритий майданчик з гойдалками, гірками та атракціонами. Можна замовити послуги няні, орендувати прогулянкову коляску або велосипед. В готелі надані всі зручності для годування і проживання з дітьми. Діти можуть займатися творчістю, спортом, відпочивати та розвиватися.
  • Санаторій Ріксос Прикарпаття. Він організував для маленьких гостей цілий дитячий клуб і дитяче містечко. Батьки можуть користуватися послугами професійної няні. Але головною родзинкою для дітей виступає просторий аквапарк з гірками, поруч з яким можна і позасмагати на зручних лежаках. Відпочинок тут — не гірше ніж на морі, а головне — безпечнішим, адже біля басейнів працюють рятувальники. У СПА-центрі також є дитячий басейн і джакузі. Вечорами організовуються дискотеки. Можна пограти в боулінг. На території є спортивні майданчики та навіть оренда дитячих електромобілів і скутерів.
  • Санаторій Лісова Пісня. Він пропонує багато розваг для дітей і їх батьків. Особливою популярністю набувають тюбинг-парк і мотузковий парк. В негоду вас виручать дитяча кімната з вихователями та настільні ігри. А для любителів цифрових технологій є інтерактивна цифрова кімната. Для фізичної активності дітей облаштована відкрита дитяча площадка з батутом і гірками. Разом з батьками також можна покататися на джипах, квадроциклах, велосипедах або навіть конях. А якщо ви бажаєте чогось нестандартного, можна політати на повітряній кулі або аерошуті.
  • Готель Трускавець 365. Він пропонує найширший вибір екскурсій на будь-який смак. Тут також є аніматори, які зможуть розважити ваших дітей цікавими іграми, працює дитяча кімната. Особливо цікавим для підлітків будуть екскурсії на велосипедах, пікніки, катання на тюбах, зіп-лайн, мотузковий парк та інші сучасні розваги.
  • Готель Світязь. Він передбачив для своїх маленьких відвідувачів просторі сімейні номери з кондиціонером, шведський стіл з вибором страв для дітей і окреме дитяче меню, дитячий клуб й ігрову кімнату, настільні ігри, книги та послуги няні. Під наглядом батьків діти можуть відвідувати СПА-центр з басейном і джакузі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 115)
Наступна новина: Комп'ютерна томографія ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Ptenchic - 18.12.20

отличный пример стоящего контента

аватар країна
m3owcom - 18.12.20

слов нет,одни эмоции

аватар країна
KVAKS - 18.12.20

Актуальна і свіжа інфа

аватар країна
MaxAdept - 18.12.20

Дуже цікаво! Судячи з деяких відгуків ....

аватар країна
crepitus_ventris - 17.12.20

Може Ваш сайт навіть підніметься у видачі за такий матеріал.

аватар країна
vasyatirell - 17.12.20

я уже писала об этом в своем блоге

аватар країна
madmax52 - 17.12.20

Завжди приємно читати розумних людей. Дякуємо!