Ведучий 1+1 Єгор Гордєєв і YouTube-блогер мільйонник Діма Варварук вперше зустрілись в ефірі Сніданок з 1+1

Ведучий 1+1 Єгор Гордєєв і YouTube-блогер мільйонник Діма Варварук вперше зустрілись в ефірі Сніданок з 1+1

19.12.20 10:29 0 718

Ведучий Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв з’явився у кліпі “Я” (https://www.youtube.com/watch?v=om3y4pfF-cw&t=53s) топ-блогера мільйонника Дмитра Варварука, який вже набрав понад 226 000 тисяч переглядів. Відео починається з історичного моменту знайомства зірок. Тоді у прямому ефірі Єгор обмовився і назвав блогера ВарварЧуком. (Відео: https://www.youtube.com/watch?v=om3y4pfF-cw&t=53s). Тепер зірки хайпанули у прямому ефірі Сніданок з 1+1.

У студії лідер українського YouTube Діма розповів про український контент у соціальних мережах. Містер хайп 2020 ставить перед собою амбітну місію — через блогерство та медіа зробити  Україну відомою на весь світ. А ще мріє зняти фільм. “Одна з моїх цілей побудувати міст між українським шоу-бізнесом і блогерством. Це ж одне ціле, та не всі усвідомлюють. Хочу донести цю ідею. Сьогодні був перший крок”, — сказав Варварук.

А от стиль зйомки сторіз Єгора Діма назвав олдскульним: “Топовий блогер України Діма Варварук каже, що я знімаю селфі, як його мама. Впритул сунусь до камери, а в дописах багато тексту. Це не красиво. Великі тексти про вічне, а короткі про очевидне”, — написав у своєму Instagram Єгор.

До розмови у студії долучилася не менш хайпова бабуся Варварука, пані Олена. Сам блогер ніжно називає її — інста-бабця. Вона вже шостий рік поспіль разом з онуком, курами і козами збирає мільйони переглядів. У 74 роки бабуся спробувала екстрим — пролетіла на літаку та неодноразово ставала героїнею сюжетів ТСН.

“Сьогодні ще один історичний день. Я потрапив на Сніданок з 1+1. Дуже довго чекав на цю зустріч. Але розумів, аби зустрітися з Єгором в Сніданку, мені потрібно зробити щось неординарне. Я цього хотів і зробив. Дуже радий, що ми з Єгором нарешті потиснули одне одному руки”,
— сказав Діма.

Історія знайомства Єгора і Діми розпочалась у травні цього року під час спецпроєкту Гордєєва у Сніданку з 1+1 — документального фільму Карантин.Інше життя — про життя людей в умовах самоізоляції через пандемію COVID-19. Відомий YouTube та Instagram блогер Діма Варварук долучився до челленджу. І саме тоді Єгор обмовився і назвав Діму ВарварЧуком. У відповідь блогер показав всю силу своєї популярності і розпочав батл з ведучим у Instagram. “Тєлік — це тобі не інстаграмчик”, — відповів тоді Єгор. Хлопці посперечалися, якщо у Гордєєва додасться 5 тисяч підписників, то разом вони проведуть пряму трансляцію. За добу у підписники додалось понад 9 тисяч нових користувачів, а в коментарях закликали запросити Діму в студію. І ось це нарешті трапилося.

Та зараз Діма Варварук викликав Єгора на черговий батл. Тепер блогер чекає від ведучого Сніданку з 1+1 відеовідповідь. Поки що зірки не розповідають деталі, мовляв: “Далі буде…”


Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ