Що таке авторські тури?

Що таке авторські тури?

21.12.20 12:45 5 705

У кожного туриста є вибір: відправитися в самостійну подорож, попередньо купивши квитки на літак і забронювавши готель, придбати путівку в туристичній фірмі або замовити авторський тур. І якщо з першими двома варіантами все зрозуміло, то до останньої пропозиції виникають питання: "Що таке авторські тури? Кому вони підходять? Які у них переваги? Чи є підводні камені?". Питань дійсно багато, тому далі ми спробуємо на них відповісти. Ну а допоможе нам в цьому співробітник турфірми "Планб": https://planb.ua/, яка безпосередньо пропонує авторські тури своїм клієнтам. Замовивши в даній турфірмі авторський тур ви отримаєте: яхтинг, джип-тури, екстрим-тури, походи та сходження, тури вихідного дня і багато іншого. При цьому сама подорож проходитиме в невеликій групі за своїм сюжетом. Як результат, ви відчуєте максимальне занурення в країну, яку відвідаєте.

Чим авторський тур відрізняється від путівки турагентства?

Туристична фірма пропонує переліт, проживання та харчування. А чим ви будете займатися на дозвіллі — ваша особиста проблема. Ви самі повинні створити маршрут, вивчити місцевість, знайти пам'ятки, легендарні кафе та ресторани. В результаті великий відсоток нервів і сил йде на планування і втілення складеного плану в життя. А чи все вам вдасться в незнайомій країні? Це вирішує тільки фортуна.

Зовсім інша справа, якщо ви замовляєте авторські тури. Тут ви отримуєте все на блюдечку із золотою облямівкою. Головне не спізнитися на літак, а про все інше турфірма попіклується за вас. Замість вас вона:

  • вибере готель і допоможе заселитися;
  • складе програму екскурсій і розваг;
  • купить вхідні квитки в музеї та визначні пам'ятки;
  • прорахує ваш бюджет на всю відпустку;
  • попіклується про страховку, оренду транспорту і багато чого іншого.

І найголовніше — ви будете не одні. Разом з вами буде група однодумців. Ви можете поїхати без друзів, а повернутися з хорошими товаришами. А ще вам не потрібно знати іноземну мову. Гід за все домовиться замість вас. Так що не доведеться мучитися з онлайн-перекладачем.

Також авторські тури відрізняються від звичайних екскурсій своєю креативністю. У програмі прописані незвичайні місця, які допомагають повністю зануритися в життя країни. Якщо на звичайній екскурсії ви дивитеся пам'ятки та дізнаєтесь історичні факти, то під час цієї авторського туру ви спілкуєтеся з місцевими жителями, п'єте з ними вино та обмінюєтеся подарунками.

Чому слід замовити авторський тур?

Авторські тури — найкращий вибір тому, що це:

  1. Ідеальна компанія. Проблема сучасної людини — людей багато, а поїхати в подорож немає з ким. То смаки не збігаються, то графіки. Когось чоловік не відпускає, у когось діти. Загалом знайти напарника для захопливої подорожі вкрай складно. І тут є два виходи: сидіти вдома або ж замовити авторський тур. Переваги на обличчя: ви відправляєтеся в поїздку мрії з однодумцями, які також, як і ви хочуть побачити конкретну країну та повеселитися від душі.
  2. Тур з родзинкою. Якщо ви досвідчений мандрівник, який здається бачив вже все, то вас точно не здивуєш путівкою в Туреччину і Грецію. Вам, скоріш за все, не цікаві звичайні екскурсії. Все нудно та банально. Ось тут-то і потрібно вирушати в авторський тур. Адже це подорож за новими маршрутами з повним зануренням в життя конкретної країни. Тобто замість того, щоб пересуватися по банальних стежках і дивитися відомі пам'ятки, ви відвідуєте унікальні місця, де рідко ступає нога туриста. А ще під час групових авторських турів ви знайомитеся з місцевими жителями, відвідуєте кафе та ресторани, вивчаєте мистецтво і винну справу. Разом з гідом ходите на концерти, в атмосферні ресторани та нічні клуби, де запалюєте на танцмайданчику до ранку. Тобто ви живете життям місцевих тільки під чуйним контролем гіда. При цьому вам не потрібно думати, куди піти цього вечора. Не потрібно вибирати ресторани та клуби методом проб і помилок, вам все підкажуть і розкажуть.
  3. Хороша можливість знайти друзів. Буває так, що самотні чоловіки та жінки, в певний період життя залишилися без друзів. У житті буває різне і самотність не легка випробування для кожної людини. Так ось авторський тур — прекрасна можливість знайти справжніх друзів зі схожими інтересами.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 115)
Попередня новина: На сході України ...
Наступна новина: За 10 років серед молоді ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
billyherring - 21.12.20

новина послав по інету.

аватар країна
admiralc - 21.12.20

Действительно интересная тема.

аватар країна
meonoeek - 21.12.20

я вже писала про це в своєму блозі

аватар країна
blackap - 21.12.20

Корисного багато знайшла для себе

аватар країна
mumblingmacaron - 21.12.20

Я конечно, мало, что смыслю в данной теме, но постараюсь осилить.