Основні плюси відпочинку в Закарпатті

Основні плюси відпочинку в Закарпатті

21.12.20 19:57 7 981

Курорти Закарпаття постійно приймають тисячі відпочиваючих як з України, так і з інших країн. Тут буває багато туристів як взимку, так і влітку. Вони приїжджають як на оздоровчий відпочинок, так і для того, щоб покататися на лижах і зайнятися спортом. Тут кожен зможе знайти розваги на будь-який смак і гаманець. Якщо в Буковель приїжджають фінансово спроможні відпочиваючі, то Верховині можна відпочити й за набагато менші гроші. Якщо турист мріє покататися на лижах в Буковелі, але не може собі дозволити зупинитися в місцевих готелях, то можна вибрати Яблуницю. У цьому невеликому поселенні є 6 трас, довжина найдовшої з яких досягає 1 кілометра. Вартість проживання тут набагато дешевша. У музеї вони зможуть ознайомитися з історією гуцульського побуту та етнографією.

Відпочинок в Закарпатті: переваги

Відпочинок в Закарпатті відрізняється наступними перевагами:

  • Гарна природа.
  • Високий рівень послуг.
  • Різноманітні розваги.
  • Місцева кухня.
  • Гостинність.

Основним фактором, що приваблює відпочиваючих, є унікальна природа Закарпаття. При цьому, у кожного сезону є свої переваги:

  1. Взимку сюди приїжджають, щоб покататися на гірських лижах, сноуборді та санях. У багатьох готелях є камін, а зігрітися допоможе гарячий глінтвейн, який особливо вдається місцевим кухарям. Гірськолижний сезон триває протягом 5 місяців.
  2. Влітку сюди приїжджають туристи, які люблять гуляти по лісу, збирати ягоди та гриби, купатися і ловити рибу. Для любителів екстремального туризму теж знайдеться чимало цікавих розваг. Вони зможуть покататися на джипах, сходити в піший похід в гори, покататися на велосипедах.

У цій місцевості відсутні промислові підприємства, тому відпочиваючі зможуть насолоджуватися свіжим повітрям і купатися в чистих річках. Вартість відпочинку обійдеться дешевше поїздки на закордонні курорти, а приємних вражень залишиться не менше.

Якість місцевих послуг задовольнить навіть найвибагливішого клієнта. Тут створені всі умови для зручності відпочиваючих, здійснюється індивідуальний підхід. Тому сюди приїжджають як закохані пари, так і сім'ї з дітьми або компанії друзів. Кожен зможе знайти підходящий варіант готелю, види відпочинку та розваг. Нудитись тут не вийде. Карпати називають одним з кращих гірськолижних курортів. Але сюди приїжджають не тільки для того щоб покататися на лижах. Тут добре займатися активним відпочинком. Також можна паритися в сауні або фіто бочці, відправитися в лижний або піший похід, пити червоне вино біля каміна і т. д.

Гурмани по достоїнству оцінять страви закарпатської кухні. Тут можна покуштувати:

  • гострий гуляш;
  • гаряче лечо;
  • грибну юшку, приготовану з білих грибів;
  • на пивоварні варять живе пиво, яке відрізняється приємним терпким смаком.

Гостинність місцевих жителів нікого не залишать байдужими. Вони привітно зустрічають всіх гостей незалежно від того, якою мовою вони говорять, і зроблять все від них залежне, щоб відпочинок в Закарпатті вам запам'ятався надовго.

Джерело: https://go-to.rest/

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Компания АsSoRti - оптовый ...
Наступна новина: Переваги воріт для гаража з ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
sw99t - 21.12.20

Ну жесть звичайно ...

аватар країна
pechenie33 - 21.12.20

Ну жесть конечно…

аватар країна
Rushhh - 21.12.20

ух ти...

аватар країна
Goodman420 - 21.12.20

Знакомый стиль...

аватар країна
CATLINK - 21.12.20

что-то в этом есть, безусловно

аватар країна
iam_luxe - 21.12.20

Дякую за статтю

аватар країна
Funnygoat - 21.12.20

ніштяг, все правильно написано. Молодець!