Переваги воріт для гаража з сендвіч-панелей

Переваги воріт для гаража з сендвіч-панелей

21.12.20 21:00 6 928

Ворота для гаража з сендвіч-панелей — це економічний і практичний варіант, який зможе оцінити кожен автомобіліст. Такі ворота не вимагають особливих витрат, фундаменту та легко монтуються. Даний матеріал відмінно тримає тепло, не поступаючись цеглі, а значить — будь-яке приміщення не потребує додаткового обігріву. Але навіть якщо обігрів знадобиться, то ви можете бути спокійні, адже конструкції з сендвіч-панелей не горючі.

Завдяки широкому асортименту, ви можете підібрати гаражні ворота, які будуть гармонійно вписуватися в основний матеріал споруди. Також полотно воріт такого плану оббивається алюмінієвим профілем в колір матеріалу, а потім покривається полімерним складом, який позбавляє полотно від корозії та інших впливів навколишнього середовища.

Існує великий вибір типів панелей, які відрізняються своєю фактурою і можуть підбиратися в залежності від побажань замовника. Таким чином, красивий гараж можуть облаштувати ті, хто живе в класичному будинку та замовники, які віддають перевагу стилям модерн або хай-тек.

Переваги розпашних воріт з сендвіч-панелей:

  • Завдяки широкому асортименту профілів, замовник може вибрати з велику кількість різноманітних конфігурацій.
  • Термін експлуатації виробу значно збільшується за рахунок обробки алюмінієвого профілю спеціальними антикорозійними покриттями.
  • Відсутність провисань стулок, а також надійність швів і з'єднань забезпечується за рахунок використання під час складання кнопкових стягають куточків. Надійні петлі добре фіксують стулки та захищають ворота від провисання.

Відкотні ворота з сендвіч-панелей

Вони зручні, практичні та встановлюються не тільки на приватних, а й на промислових об'єктах. Для воріт такого класу необхідна закладка фундаменту, а також монтаж механізму на роликових опорах. Гаражні ворота ви зможете відкривати вручну, а якщо є бажання, то ви зможете встановити автоматизовану систему відкату. Також панелі дозволяють створення додаткової хвіртки, яка не зажадає від вас експлуатації всього механізму.

Завдяки особливій конструкції вихідного матеріалу ви можете замовити собі ліве або праве відкривання, електрозамок або засув для безпеки. Вироби з сендвіч-панелей мають не тільки різноманітну фактуру, але й відрізняються великим вибором деревної текстури. Це дозволить вибрати індивідуальний стиль для вашого заміського будинку або котеджу.

Перевагами таких воріт є:

  • Висока стійкість до механічних впливів - ударів і навантажень.
  • Завдяки оптимальній товщині в 45 мм полотно витримує вітрові навантаження, що важливо для заміського житла.
  • Сендвіч-панелі оснащені ущільнювачем, який забезпечує міцність при низькій температурі, а також дозволяє матеріалу бути еластичним і без зазорів.
  • Між штапіком і панеллю встановлений каучуковий ущільнювач, який знаходиться по периметру заповнення.

Висновки

Вибираючи гаражні ворота з сендвіч-панелей, ви робите ставку на міцність, якість, теплоізоляцію і доступну вартість, які об'єднані в одному матеріалі!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 123)
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
pidortupoy - 22.12.20

ну що тут скажеш ...

аватар країна
spasitepomogite - 21.12.20

отличный пример стоящего материала

аватар країна
our_goddess_bot - 21.12.20

отлично !!! Все супер!

аватар країна
ivan_petrik - 21.12.20

Спасибо большое!

аватар країна
Hakunuh - 21.12.20

Откуда берете инфу для постов если не секрет?

аватар країна
ProfBOY - 21.12.20

чого струму не придумають ...