Переваги електричної теплої підлоги

Переваги електричної теплої підлоги

22.12.20 21:24 0 676

Електрична тепла підлога — система електричного обігріву, заснована на базі нагрівальних кабелів, що укладаються під підлогове покриття, забезпечуючи рівномірний розподіл тепла по всій поверхні підлоги. Електрична тепла підлога поєднується з різними типами покриття для підлоги, починаючи від лінолеуму та плитки, та закінчуючи килимами та ламінатом. Найбільш ефективне використання теплої підлоги з натуральним покриттям для підлоги, яке має великий коефіцієнт теплопередачі.

Структура електричних теплих підлог

У системах теплої підлоги використовуються одножильні, двожильні кабелі або нагрівальні мати. До речі, переглянути такі системи й безпосередньо придбати можна на цьому сайті. Нагрівальний мат являє собою двожильний нагрівальний кабель, покладений в сітку з армованого пластику. Мати дуже легкі в укладанні та підключенні до джерела електроживлення. Нагрівальні мати можна укладати як під стяжку (товщиною 3 - 5 см), так і під плитку, лінолеум, ковролін, ламінат або паркет.

Єдиним недоліком нагрівальних матів є неможливість їх використання в приміщеннях "неправильної" форми. При виборі між одножильним і двожильним нагрівальним кабелем, найкраще використовувати двожильний кабель. Він має можливість змінювати опір, а відповідно і температуру кабелю, що дозволяє регулювати температуру приміщення.

Принцип роботи

На відміну від парових котлів і батарей, при використанні яких, тепле повітря піднімається вгору, залишаючи ноги в холоді, система «тепла підлога» нагрівають приміщення рівномірно знизу. Отже, першою обігрівається нижня половина тіла. Потім повітря, піднімаючись вгору, поступово остигає приблизно на два градуси, роблячи перебування в приміщення більш комфортним для людини. Електричні системи теплих підлог непомітні та на відміну від радіаторів економлять простір. Також при використанні таких систем, Ви не отримаєте випадкових опіків або інших травм, тому такі системи дуже часто встановлюють в дитячих кімнатах.

Основні переваги систем електричних теплих підлог:

  • Великий термін служби — понад 15 років.
  • Служить як в якості основного, так і додаткового опалення.
  • Безпека у використанні.
  • Легка та швидка укладка + управління.
  • Не зменшує висоту стель.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 121)
Попередня новина: Почему стоит посмотреть ...
Наступна новина: Покупка токарного станка: ...

КОМЕНТАРІ