Як мовиться в повідомленні компанії 21 грудня, її інспектори «були вражені різноманіттям кулінарної спадщини Росії і відданістю її шефкухарів автентичній кухні, створеній із надзвичайних місцевих продуктів».
«На російській кулінарній сцені, з її багатою історією і світськими традиціями, в останні 30 років виникають нові тенденції, які втілюють талановиті шефкухарі, які віддані тому, щоб наголошувати на якості місцевих продуктів – таких, як камчатський краб із Владивостоку, бородінський хліб, палтус із Мурманська чи «сметана» – заквашені вершки, що використовуються в приготуванні бефстроганова. Вони також радо використовують овочі й ароматні трави, які надають живих унікальних ароматів таким емблематичним для цієї країни першим стравам, як борщ чи рассольнік», – заявляє компанія.
Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: Переваги буріння свердловин ...
Наступна новина: Росія надіслала до ЦАР ...
Михаил Зборовский: как IT-решения обеспечивают ...
Преимущества изучения словацкого языка онлайн
Сучасна стоматологія та лікування зубів у місті Київ
Healthy Living Without Overpaying: Smart Choices for Wellness and Active Lifestyle
Служба «Здорова родина»: транспортування хворих Київ