Тернопілля: «Підтримати бізнес в умовах карантину – спільне завдання»,- Ігор Дем'янчук

Тернопілля: «Підтримати бізнес в умовах карантину – спільне завдання»,- Ігор Дем'янчук

23.12.20 09:49 0 399
Відбулося засідання робочої групи щодо вирішення в області проблемних питань малого та мікробізнесу. Участь у нараді взяв перший заступник голови облдержадміністрації Ігор Дем'янчук.

А також - представники місцевого малого та мікропідприємництва, громадських об'єднань підприємців, структурних підрозділів облдержадміністрації та представники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади в області.

«Малий та середній бізнес є рушієм розвитку економіки країни. Тому в умовах карантину ми повинні усілякими зусиллями підтримувати підприємців. Так, активно діють програми кредитування для мікро- та малого бізнесу. Також Урядом продовжено термін подання заяв на отримання одноразової матеріальної допомоги ФОПам та найманим працівникам. Це лише та невелика кількість програм, які дозволять людям зберегти бізнес», - каже Ігор Дем'янчук.

Відтак під час засідання напрацьовано пропозиції щодо вирішення проблемних питань суб'єктів малого та мікропідприємництва області та прийнято ряд рішень.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чехії повідомили про ...
Наступна новина: Українська співачка ...

КОМЕНТАРІ