Настільний кулер для води: особливості та переваги

Настільний кулер для води: особливості та переваги

24.12.20 05:39 1 696

Дотримання правильного питного режиму — запорука здоров'я та відмінного самопочуття. Для охолодження і нагрівання питної води використовуються кулери (інша назва — водні диспенсери). Це спеціальні установки, які ніколи не доводять воду до температури кипіння, завдяки чому забезпечується збереження її мінерального складу.

Холодна, гаряча вода мають строго задану температуру, тому кулером зручно користуватися — не потрібно спочатку підігрівати, а потім охолоджувати рідину. Найпоширенішим варіантом завдяки доступній ціні, компактним розмірам і зручності у використанні є настільний кулер для води. Нумо поговорімо про нього детальніше.

Варіанти виконання

Класична модель настільного кулера для води — це компресійна установка без шафки, з можливістю нагріву та охолодження. Моделі з шафкою коштують дорожче, зате надають додаткове місце для зберігання кави й чаю, посуду та особистих речей. Є варіанти з вбудованою озонуючою шафкою (озонатор, у свою чергу, оснащується таймером).

Незручно постійно піднімати важку пляшку для її установки? В такому випадку зупиніться на моделі з нижнім завантаженням. В окрему категорію виділяються настільні кулери з холодильником — в них можна буде зберігати молоко, торти та інші швидкопсувні продукти. Для звичайної квартири цей варіант ні до чого, а для маленького офісу він буде дуже доречним.

Доступні можливості

Ви можете вибрати як найпростіший настільний кулер для води, так і установку, яка надає додаткові можливості, наприклад:

  • Захист від дітей — включаючи його, ви блокуєте гарячий кран.
  • Третій кран — він є далеко не у всіх установках і передбачений для подачі води кімнатної температури.
  • Монітор — показує поточну температуру холодної та гарячої води, час.
  • Панель управління — забезпечує просте управління режимами (можна вибирати робочі години, знижуючи тим самим витрата електроенергії, налаштовувати температурний режим і так далі).

Висновки

Хочете, щоб удома або в офісі постійно була достатня кількість питної гарячої та холодної води? Все, що вам потрібно — це придбати відповідну модель настільного кулера для води. На сучасному ринку такі кулери представлені в широкому ціновому діапазоні, завдяки чому ви зможете підібрати варіант, який влаштує вас і за ціною, і за якістю.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 124)
Наступна новина: Депутати Тернопільської ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
shopbizVrn - 24.12.20

Актуальна і свіжа інфа