Захід відбувся на підтримку внесення елементу «Культура приготування борщу» до переліку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.
«Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко поділив учасників на дві команди та запропонував на вибір 80 відсотків інгредієнтів, з яких традиційно готують борщ в Україні. Екстравагантний борщ із вишнями вирішили готувати Ольга Стефанішина, віцепрем'єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, та Олександр Ткаченко, міністр культури та інформаційної політики. А як основний інгредієнт смажену капусту – для свого борщу обрали Роман Абрамовський, міністр захисту довкілля і природних ресурсів, та Ігор Петрашко, міністр розвитку економіки, торгівлі й сільського господарства», – йдеться в повідомленні.
Борщ Ігоря Петрашка й Романа Абрамовського отримав приз глядацьких симпатій.
Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: У таборі для мігрантів у ...
Наступна новина: У Рівненській області ...