Головні переваги використання сувенірів з логотипом

Головні переваги використання сувенірів з логотипом

24.12.20 23:07 2 732

Одним з найбільш ефективних носіїв інформації та реклами компанії є сувенірна продукція з її логотипом. Крім того така продукція досить часто застосовується в якості різних подарунків. В даний час сувеніри з логотипом використовуються більшістю сучасних підприємств. Це й не дивно, адже використання сувенірної продукції з логотипом компанії має ряд істотних переваг. Нумо їх розгляньмо. Ну а розповість нам про це співробітник компанії АСАП Cервіс, в якій безпосередньо можна замовити сувенірну брендовану продукцію в Києві.

Основні плюси сувенірів з логотипом:

  • Безкоштовна реклама. Вона здійснюється завдяки тому, що дані вироби містять фірмовий знак компанії і постійно нагадують своїм користуванню про неї. При цьому важливим є яскравість даного товару. Чим яскравішим і більш незвичайним буде товар, тим більш імовірно, що його користувачі запам'ятають цю фірму.
  • Можливість збільшення клієнтської бази. При масовому поширенні такої сувенірної продукції з логотипом підприємства призводить до залучення уваги широкого загалу населення, що відповідно буде сприяти збільшенню продажів.
  • Дозволяє поліпшити імідж компанії. За допомогою створення сувенірної продукції з фірмовим знаком можна формувати імідж серйозного і солідного підприємства. Однак для створення солідного іміджу необхідно мати унікальний фірмовий знак, який би відповідав напрямку діяльності цієї фірми.
  • Економія витрат на рекламу. Створюючи сувенірну продукцію з логотипом фірми можна істотно скоротити кошти на рекламу даного підприємства, яке буде асоціюватися у клієнтів саме з даною сувенірною продукцією.
  • Можливість отримання доходів від такої продукції. У разі, якщо на сувенірній продукції з логотипом фірми, також буде розміщена реклама будь-якого іншого підприємства, то на такій продукції можна також заробляти непогані гроші.

Як виготовляються логотипи на сувенірах?

Найпопулярнішим методом нанесення логотипів, написів і малюнків на сувенірну продукцію є друк методом сублімації. Зображення наноситься на спеціальний папір, а потім разом з виробом поміщається в термопрес. Фарба на папері нагрівається і, перейшовши в газоподібний стан, глибоко проникає в тканину, кераміку або в інший матеріал. Така технологія має кілька важливих переваг:

  • невисока вартість нанесення зображень;
  • виробництво брендованої продукції виконується дуже швидко, що дає можливість оперативно виготовляти велику кількість сувенірів з логотипами та іншими зображеннями;
  • малюнок виходить повнокольоровим, чітко відображаються дрібні деталі;
  • зображення стійке до стирання та не боїться контактів з водою.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 120)
Наступна новина: 7 основних переваг ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
simonidis - 25.12.20

Прямо навіть не віриться

аватар країна
LosMuert0s - 24.12.20

Это — глупость!