7 основних переваг використання Office 365 для бізнесу

7 основних переваг використання Office 365 для бізнесу

25.12.20 00:02 28 1167

Ефективність є дуже важливою складовою будь-якого бізнесу. Можливість створювати, співпрацювати та спілкуватися без проблем робить будь-яку організацію більш ефективною. Доступ до інструментів підвищення продуктивності, які дозволяють людям виконувати свою роботу більш легко і з будь-якого місця, робить організації гнучкими та дозволяє їм конкурувати у своєму секторі.

Office 365 - це пакет Microsoft для підвищення продуктивності з такими інструментами, як: Word, Exchange, Excel, SharePoint, Teams і іншими. Оскільки Office 365 заснований на хмарі, то до його повнофункціональних можливостей можна отримати доступ з будь-якого місця, з будь-якого пристрою, якщо вони підключені до мережі. Інструменти в Office 365 доповнюють один одного і без проблем працюють разом, тому вони необхідні для будь-якого бізнесу. Далі, ми розглянемо основні переваги даного ПЗ. Ну а розповість нам про це співробітник сайту https://microsoft-key.pro/, де безпосередньо можна купить.

7 ключових переваг Office 365:

  • Доступ до файлів звідки завгодно. Office 365 дозволяє зберігати всі файли в хмарі. Це означає, що до них можна отримати доступ на будь-якому пристрої, з будь-якого місця, де є підключення до Інтернету. Для організацій, де важлива мобільна робота, можливість доступу до всіх потрібних додатків і файлів, перебуваючи поза офісом, є неоціненною.
  • Безпечне хмарне сховище. Office 365 - це повністю безпечне середовище з надійними заходами безпеки, такими як двофакторна перевірка справжності, яка гарантує, що неавторизовані люди не зможуть отримати доступ до ваших файлів, якщо вони випадково потраплять на ваш пристрій. Виявлення загроз і захист від шкідливих програм означає, що загрози безпеці виявляються і негайно усуваються, що особливо важливо для організацій, що має справу з конфіденційними даними або інформацією. Використання Office 365 означає, що ваш бізнес може вільно працювати, не піклуючись про безпеку.
  • Покращене спілкування. Office 365 надає користувачам інструменти для забезпечення централізованого та простого спілкування в Skype та Outlook. Skype для бізнесу дозволяє проводити конференц-дзвінки та зустрічі з персоналом та зовнішніми агентствами в будь-якій точці світу, тому ви завжди можете співпрацювати й спілкуватися незалежно від відстані або різниці в часі. Teams надає функцію обміну миттєвими повідомленнями, в яку можна додавати коментарі та завантажувати файли одночасно, що корисно для спільної роботи між відділами й при спільному редагуванні документів. Всі ці функції означають, що ви можете бути в постійному і негайному контакті з командами та окремими особами, де б вони не знаходилися і в будь-який час. Yammer - ще одна функція Office 365, яка діє як свого роду соціальна мережа для вашої організації. Розміщуючи в стрічці новин вашої компанії, ви можете миттєво відправляти повідомлення всьому персоналу, а співробітники отримують повідомлення електронною поштою, коли з'являється нове повідомлення. Хто завгодно може коментувати повідомлення, і ви можете створювати різні «канали» в Yammer для різних цілей, тому вам не завжди потрібно публікувати повідомлення для всієї компанії.
  • Передбачувані витрати. Office 365 оплачується з розрахунку на кожного користувача в місяць, як підписка. Вартість ваших ліцензій залежить від рівня функціональності, який ви вибираєте для свого бізнесу. Різні рівні підприємства включають в себе різні додатки та продукти, що визначає вартість кожної ліцензії. Плата за користувача на місяць забезпечує передбачуваний вихідний потік і допомагає планувати витрати на ІТ на рік вперед. Оновлення включені у вартість ваших ліцензій, тому немає ніяких несподіваних або додаткових витрат.
  • Безперервність бізнесу. Завдяки зберіганню файлів в хмарі та регулярному резервному копіюванню ваша організація продовжить працювати у звичайному режимі навіть у разі аварії в офісі.
  • Автоматичні оновлення. Всі основні програми, такі як Word, Excel і Outlook, включені та працюють в мережі без необхідності установки будь-якого програмного забезпечення. Оновлення виконуються автоматично через певні проміжки часу, тому вам не потрібно турбуватися про те, що ви використовуєте останню версію; це станеться автоматично.
  • Централізована співпраця. Office 365 дозволяє обмінюватися поштовими скриньками, календарями, контактами та редагувати документи в режимі реального часу за допомогою інструментів для спільної роботи. Спільне використання календарів в Exchange означає, що ви можете бачити, хто у вашій організації та коли доступний, тому ви можете планувати зустрічі, які працюють для всіх, в перший раз. Загальні поштові скриньки означають, що кілька людей можуть отримати доступ до однієї та тієї ж поштової скриньки, тому повідомлення можуть бути відфільтровані та потраплять до загальної поштової скриньки та не будуть пропущені. SharePoint - ще один невід'ємний інструмент для спільної роботи. Документи, які зберігаються тут, можуть бути доступні будь-якому співробітникові, а також відправлені в вигляді посилання електронною поштою. Кілька користувачів можуть редагувати документи, що зберігаються в SharePoint, в режимі реального часу, що спрощує спільне редагування. Ви можете бачити, хто знаходиться в документі в будь-який час і навіть де вони працюють, завдяки маленьким кольоровим прапорцям, які ідентифікують кожного користувача.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 121)
Попередня новина: Головні переваги ...
Наступна новина: Нефтеуловители: что нужно ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
adrammeleh - 25.12.20

Портал просто супер!

аватар країна
memasterpiece - 25.12.20

Дуже пізнавально, респект

аватар країна
invrs - 25.12.20

Отличный материал. Спасибо и пишите еще, только картнок маловато!

аватар країна
nskob - 25.12.20

что-то в этом есть, безусловно

аватар країна
sashasasas - 25.12.20

Дуже пізнавально. Дякуємо.

аватар країна
nskob - 25.12.20

З уводольствіем потиснув би автору руку, його сайт - диво.

аватар країна
Schkert - 25.12.20

И правда креатив...супер!

аватар країна
Dmezik - 25.12.20

круто

аватар країна
XuiBoroda - 25.12.20

улыбнуло с утречка

аватар країна
JeesusChrist - 25.12.20

Про що глаголят всі ці люди в коментах?

аватар країна
aerodance_corp - 25.12.20

Радует, что сайт постоянно развивается. Такая статья только прибавит ему популярности.

аватар країна
Pal_ach - 25.12.20

Интересная статья, спасибо. Интересует: будет ли продолжение?

аватар країна
olga_osadchaya - 25.12.20

Дійсно цікава тема.

аватар країна
Duckymitya - 25.12.20

аватар країна
gzqwerty - 25.12.20

Шикарно, добавляю в закладки

аватар країна
Eligosss - 25.12.20

Громкий заголовок и статья норм - можно ловить траф с ПС

аватар країна
CANYAEPT - 25.12.20

познавательная тема

аватар країна
xGoVegas - 25.12.20

ВАУ....=)

аватар країна
aangelovv - 25.12.20

Невероятно!

аватар країна
Uspela - 25.12.20

Шикарно, добавляю в закладки

аватар країна
UpDendy - 25.12.20

Мне понравилось!

аватар країна
Optovique - 25.12.20

Очень познавательно, респект

аватар країна
verkhovsky - 25.12.20

спасибі за цікаву ретроспективу!

аватар країна
Vampir773 - 25.12.20

Это — глупость!

аватар країна
powerc1ub - 25.12.20

Клас! Респект автору!

аватар країна
QwertyQwerty112 - 25.12.20

пізнавальна тема

аватар країна
Jeribor - 25.12.20

Було цікаво почитати !!!

аватар країна
Georgeorwell1984 - 25.12.20

Сенкс. Интересно, и вообще полезный у Вас сайт