Київрада ухвалила виділити 183 млн гривень на будівництво Центру захисту і кладовища тварин

Київрада ухвалила виділити 183 млн гривень на будівництво Центру захисту і кладовища тварин

27.12.20 08:37 0 376
Київська міська рада 24 грудня ухвалила програму будівництва Центру захисту тварин та офіційного кладовища для домашніх тварин. Про це Київрада повідомила за результатами засідання депутатів у четвер.

За повідомленням, програма передбачає створення закладу, який суміщатиме ветеринарну клініку і притулок для котів і собак.

«Загалом ми зможемо допомогти нашим притулкам, в яких перебувають більше 5 тисяч тварин. Кошти на потреби притулків, забезпечення кормами та необхідними медикаментами будуть виділені вже цього року», – заявив директор Департаменту міського благоустрою КМДА Олексій Кулеба.

Читайте також: У Києві автомат, який обмінює пластикові пляшки на корм для тварин, вже зібрав 68 кг пластику за 9 днів роботи

Програма також передбачає подальшу стерилізацію безпритульних котів і собак, підтримку опікунства над ними і створення публічного простору для власників домашніх тварин.

«Загалом потреба в коштах на реалізацію заходів міської цільової програми на 2020-2022 роки становить 185,7 мільйона гривень, із яких кошти бюджету столиці – 183,7 млн грн», – повідомляє Київрада.

За даними місцевої влади, протягом 2017-2019 років у столиці стерилізували 23 тисяч безпритульних собак та кішок, майже 3 тисячам тварин знайшли нових власників.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Київський поліцейський ...
Наступна новина: Пакистан: провінційний суд ...

КОМЕНТАРІ