Рятувальники Тернополя отримали нову техніку

Рятувальники Тернополя отримали нову техніку

27.12.20 12:44 0 548
24 грудня, перший заступник голови Тернопільської обласної держадміністрації Ігор Дем'янчук передав ключі від 4 спеціально-рятувальних машин рятувальникам ДСНС у Тернопільській області.

Зокрема передали, 2 пожежні автоцистерни, що мають здатність вивозити до місця призначення по 8 тонн води, спеціальна аварійно-рятувальна машина середнього типу на базі шасі MAN. Також рятувальники отримали унікальний автомобіль, який поки що є лише у Чернівецькій, і відтепер у нашій області - пожежна насосно-рукавна станція на базі авто МАЗ. Така машина здатна перекачувати 220 літрів води за секунду.

«Нові машини стануть надзвичайно важливим доповненням матеріально-технічної бази пожежно-рятувальної служби Тернопільщини. Я щиро вітаю рятувальників із приємними оновленнями та бажаю і надалі гідно виконувати поставлені завдання та служити на благо народу України», - сказав перший заступник голови Тернопільської обласної держадміністрації Ігор Дем'янчук.

Машини були куплені на суму близько 10 мільйонів гривень в рамках програми «Проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка виникла у червні 2020 року на території західних областей України».

«Щиро бажаю колегам використовувати цю техніку здебільшого для навчальних цілей, проте при необхідності, вміло її застосовувати при ліквідації надзвичайних ситуацій та подій», - начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей.

Нагадаємо, що загалом Державна служба з надзвичайних ситуацій закупила та надала Тернопільській області 33 спеціальні автомобілі різного призначення та масштабу.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Трамп погрожує Ірану ...
Наступна новина: Трамп ветував проєкт ...

КОМЕНТАРІ