Бренд Minimen: що потрібно знати?

Бренд Minimen: що потрібно знати?

27.12.20 11:15 0 780

Коли справа доходить до купівлі взуття, особливо дитячого, батькам потрібно бути дуже відповідальними та уважними, адже від їх вибору залежить здоров'я їх малюка. Саме тому слід віддавати перевагу виключно якісній продукції. Саме таким є взуття турецького бренду Minimen. Дана ТМ з'явилася в 1979 році та вже понад 30 років виробляє оздоровче взуття для дітей. Компанія починала з взуття для самих маленьких дітей, зараз асортимент розширився: Мінімен випускає класичне і спортивне взуття для дітей до 13 років. Стильне і зручне взуття даної ТМ допомагає правильно сформувати дитячу стопу, поставу та опорно-руховий апарат. В асортименті знайдеться відповідна модель для будь-якої пори року. ТМ виробляє: кеди, чоботи, черевики, напівчеревики, напівчоботи, сандалі та туфлі. Далі, ми розглянемо основні переваги продукції даного бренду. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://minimen.ua/, я кому безпосередньо можна придбати взуття.

взуття мінімен

Переваги взуття Minimen:

  • Головна відмінна риса — ортопедична устілка, що формує анатомічно правильний звід стопи.
  • Для тих дітей, яким ортопедичні устілку прописав лікар, існує лінійка Minimen Ortopedik. У моделей Ortopedik розширений носок, жорсткий задник і хороший супінатор. Працюючи разом, елементи знижують навантаження на стопу. У цьому взутті ноги дитини менше втомлюються при ходьбі.
  • Анатомічна форма моделей Minimen вбереже від розвитку плоскостопості, поки дитина вчиться ходити.
  • Таке взуття не натирає. Задники черевиків, наприклад, виготовляють з особливого матеріалу. Він досить м'який і при цьому не дозволяє взуттю ковзати на нозі.
  • Чоботи з розширеним підйомом легко знімати та одягати.
  • Мембранна зимового взуття "дихає" і не пропускає вологу.
  • Підошва зимового взуття рифлена, не ковзає, витримує температуру до - 40 градусів.
  • У взутті Мінімен дитині буде зручно. М'який язичок запобігає тиск липучок і шнурків на ногу, в черевиках присутня знімна антибактеріальна устілка.
  • Всі моделі міцні та зносостійкі, кожна пара взуття проходить контроль якості.

Висновки

Якщо ви шукаєте для своєї дитини стильне, довговічне та безпечне взуття, тоді Minimen - це те, що вам потрібно!

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 114)

КОМЕНТАРІ