Мансардні вікна: що потрібно знати?

Мансардні вікна: що потрібно знати?

28.12.20 16:42 0 623

Мансардні вікна — це один з найважливіших елементів в конструкції самого мансардного поверху, якому важливо приділити підвищену увагу. Вікна для мансард наділені набагато більшим функціоналом і, відповідно, до них, по праву, висуваються високі вимоги як, в плані надійності, так і безпеки. Нині, мансардні вікна є дуже популярними в Україні, як в міському так і котеджному будівництві. Вони створюють комфорт і затишок в приміщенні, точу ідеально підходять для того, щоб зробити їх частиною дитячої кімнати або спальні, а може й просто кімнати для відпочинку. Далі, ми поговоримо про ці вікна більш детально. Ну а розповість нам про це співробітник сервісного центру "ВЕЛЮКС Україна": myprostir.com, де безпосередньо можна замовити сертифікований монтаж мансардних вікон в Україні.

Мансардні вікна: загальна інформація та особливості вибору

Мансардні вікна наповнюють життєвий простір світлом і повітрям, а незвичайна геометрія внутрішнього приміщення мансард, мало кого залишить байдужим і розчарованим у своєму виборі. Сьогодні лідером ринку по виробництву мансардних вікон є компанія VELUX (Данія).

Її продукція виготовляється з високоякісної, просушеної деревини (в основному сосни). Маленькі дощечки ретельно обробляють антисептиком міцно склеюють між собою, надаючи форму рами, і наносять кілька шарів спеціального лаку. Таким чином мансардні вікна даних виробників не бояться вологи, перепадів температур і фізичних навантажень.

Компанія VELUX при виготовленні дерев'яних частин вікна не виключає наявність сучків в масиві, вважаючи це свідченням натуральності та природності матеріалу.

Поворотна ручка у вікон ВЕЛЮКС розташована вгорі рами та при відкриванні її потрібно потягнути. Це для тих вікон, у яких центральна поворотна вісь. Також є вікна з поворотно-відкидним механізмом, або "глухі", а також вікна-люки для нежитлових приміщень і горищ. Вікна цієї іменитої компанії на 100 % відповідають всім вимогам ДБН та інших технічних норм.

Те, без чого мансардне вікно не зможе бути вмонтовано в покрівлю будинку — це його оклад. Аналогічно, як і самі вікна, їх оклади мають широкий вибір стандартних розмірів. Вони, в першу чергу, залежать від виду покрівельного покриття, це принципово. Таким чином, оклади діляться на призначені для профільованого або плоскою даху.

З огляду на те, що мансардні вікна пропускають на 40 % більше світла, це не забули врахувати в додаткових аксесуарах до них. Завжди в наявності є сонцезахисні штори, жалюзі, що використовуються з внутрішньої сторони вікна, і рол-ставні, маркізи, що використовуються з зовнішньої сторони вікна.

Висновки

Вибір мансардних вікон, їх розмірів, фірм-виробників — це справа кожного. Прийнявши рішення придбати такі вікна, слід враховувати індивідуальні особливості та нюанси Вашої мансарди та покрівлі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 126)
Попередня новина: Перевозим мебель: как ...
Наступна новина: Как рынок коммерческой ...

КОМЕНТАРІ