Як вибрати клініку для проведення пластичної операції?

Як вибрати клініку для проведення пластичної операції?

29.12.20 00:20 0 1018

Пластична хірургія завжди була в центрі уваги жовтої преси, саме тому майбутні пацієнти знають про цю галузь медицини більше поганого, ніж хорошого. Заманливо звичайно, підкоригувати силует, прибрати жир, підтягнути груди або позбутися від звислий на очі шкірних складок, але відкриє майбутній пацієнт глянсовий журнал або щоденну газету, а там або безсовісно б'є в очі безвідповідальна реклама або страшилки про те, як когось із зірок в черговий раз знівечили скальпелем. Ну то що: закрити очі та забути про те, що мріяв зробити пластичну операцію або ж підійти до вибору клініки з усією серйозністю? Для тих, хто вибере другий шлях, ми публікуємо рекомендації головного лікаря клініки Genesis.

7 головних критеріїв вибору, які можуть гарантувати естетичну якість і безпеку майбутньої пластичної операції:

  1. У клініці повинен бути постійний штат лікарів та медсестер, які проводять консультації та операції. Це: лікар-пластичний хірург, лікар-анестезіолог-реаніматолог, медична сестра-анестезист, операційна медсестра, палатна медсестра і звичайно ж старша медсестра. Ці фахівці повинні працювати разом не в перший раз, щоб розуміти один одного з півслова та правильно діяти, виходячи зі стану пацієнта. І як театр починається з вішалки, зустрічає вас і далі веде по клініці — адміністратор.
  2. У клініці повинна бути реанімаційна апаратура, оскільки ніхто не застрахований від нештатних ситуацій. Важливо, щоб лікарі могли швидко та якісно надати необхідну реанімаційну допомогу. Не вірте тим, хто каже, що їм не потрібна така апаратура, тому що вони — відмінні фахівці. Хороший фахівець — той, хто перед операцією передбачив всі варіанти розвитку подій та готовий на них правильно реагувати.
  3. У хорошій клініці не пацієнт купує спосіб корекції обличчя або тіла, а пластичний хірург вирішує, як краще досягти бажаного результату. Клініка — НЕ супермаркет, в ній не можна вибрати, замовити та купити собі нову зовнішність. Пластичний хірург оцінює стан пацієнта, визначає проблему та спосіб її вирішення.
  4. У клініці пластичної хірургії, яка чесно виконує узяті на себе зобов'язання, пацієнту обов'язково запропонують підписати договір на надання медичної послуги та інформовану згоду. І, звичайно ж, видадуть чек на повну вартість усього лікування. Це гарантія того, що клініка бере на себе відповідальність за якість наданої послуги.
  5. Клініка пластичної хірургії, в якій серйозно ставляться до якості операцій, використовує препарати, які дозволені в Україні та мають всі необхідні документи. Наприклад, при збільшенні грудей (мамопластиці) повинні використовуватися тільки ті імплантати, які мають довічну гарантію фірми-виробника.
  6. При виборі клініки зверніть увагу на те, чи розповідає лікар вам на консультації про тривалість відновного періоду та чи пропонує процедури реабілітації в клініці. Не вірте тим, хто говорить про «офісні» операції. Будь-яке втручання в організм — це серйозно і воно вимагає відповідального підходу лікаря та пацієнта.
  7. І, напевно, найголовнішим критерієм є педантичне та суворе дотримання правил передопераційного обстеження пацієнтів. Для проведення будь-якої пластичної операції пацієнт повинен бути здоровий.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 118)
Попередня новина: В чем разница между ...
Наступна новина: На Тернопіллі уряд виділив ...

КОМЕНТАРІ