Що дивитися на новорічні свята на Новому каналі?

Що дивитися на новорічні свята на Новому каналі?

29.12.20 16:09 14 647

2020-й рік поступово добігає кінця. Рейтингові українські телеканали пропонують багато цікавинок. Дізнайтеся, що покаже Новий канал у період новорічних свят.

Крижане Серце

Події комедійно-пригодницького мультфільму «Крижане серце» відбуваються в королівстві Еренделл. Після смерті батьків трон переходить до принцеси Ельзи, але вона не впоралась з вродженими надприродними здібностями. Через це дівчина занурює королівство в нескінченну зиму. Не бажаючи завдати підданим ще більше шкоди, Ельза втекла та сховалася високо в горах.

Принцеса Анна, торговець Крістофф та його вірний друг – оленем Свеном – вирушили на пошуки сестри. Вони сподіваються віднайти Ельзу та повернути літо в Еренделл. Подорож обіцяє бути вкрай цікавою. На друзів чекають нові знайомства та купа пригод!

Чаклунка

Малефісента – юна чарівниця, яка живе в зачарованому лісі, серед казкових істот. Вона завжди вела відокремлений спосіб життя, підтримуючи порядок і мир в своєму чарівному королівстві. Але після того, як в її світ вторглися люди, все змінилося.

Людство принесло в її країну руйнування і хаос. Тож юна чарівниця була змушена стати на захист своїх підданих і вдатися до чорної магії, наклавши прокляття на маленьку доньку короля. Однак, спостерігаючи за тим, як росте дівчинка, Малефісента розуміє, що вчинила хибно, бо саме Аврора здатна вдихнути в чарівне царство нове життя...

Рапунцель: Заплутана історія

Багато років тому в казковому королівстві трапилася біда – маленьку принцесу викрав невідомий злодій. Королівське подружжя досі не полишає спроб знайти зниклу доньку. Вона тим часом живе зовсім неподалік від прекрасного палацу, у високій вежі без сходів і дверей.

Рапунцель жодного разу не покидала затишне житло, тож не здогадується про своє походження і вважає хитру викрадачку турботливою мамою. Заповітна мрія принцеси – вийти у широкий світ і побачити місце, звідки щороку, на її день народження, вилітають чарівні вогники. Напередодні свята злодій на ім'я Флінн випадково потрапляє до будинку Рапунцель. Хлопець обіцяє допомогти зі здійсненням її мрії, перевертаючи життя доброї героїні.

Відважна

Принцеса Меріда з дитинства вирізнялася неспокійним характером. Замість того, щоб сидіти в замку, вишивати хрестиком і чекати принца на білому коні, вона бігала, стрибала і стріляла з лука краще за будь-якого хлопчиська. Але роки йшли, дівчинка дорослішала і одного разу прийшов час подумати про заміжжя.

На руку і серце рудоволосої красуні претендували відразу три лорди. Але, захищаючи власну свободу, заповзятлива принцеса винайшла спосіб перехитрити наречених. Вона запропонувала їм позмагатися у стрільбі з лука. Певна річ, дівчина виграла, зберігши тим самим і руку, і серце при собі. Матері Меріди, королеві Елінор, це не спосіб. У королівській родині зчинився великий галас, в результаті якого самовпевнена дівчина втекла з дому. Ну а чим це закінчилося, можна дізнатися вже під час перегляду мультика.

Трилогія “Володар перснів”

Екранізації творів Толкіна про боротьбу добра зі злом, причиною якої став Єдиний Перстень, не потребують представлення. Чи міг простий новозеландський кіноаматор Пітер Джексон, знімаючи в далекому 1983 році треш під назвою «Поганий смак», уявити, що через п'ятнадцять років почне знімання одного з наймасштабніших і найвидовищніших проектів в історії кіно?

Зло відродилося з небуття! Мемний володар Саурон вирішив повернути собі Середзем'я. Око Саурона хижо вдивляється в нескінченність в пошуках Єдиного Персня – загубленого в незапам'ятні часи ключа до світового панування. Він знаходиться у Більбо Беггінса, простого хоббіта, який мирно живе в далекому Ширі і не усвідомлює його справжню цінність.

Сірий маг Гендальф відправляє сина хоббіта, Фродо, в далеку подорож, щоб врятувати Кільце і не дати йому потрапити в руки злих сил. Попереду буде багато чого – збір та розпад Братства, боротьба зі спокусами Персня та війна за джерело влади. Чи буде покладено край цій жазі?

Де дивитися Новий канал на новорічні свята?

Десятки тисяч українців обирають інтернет-телебачення для перегляду ТБ. Одним із найпопулярніших ОТТ-операторів є Divan.TV. Цей сервіс пропонує переглядати рейтингові телеканали у відмінній якості. Також до послуг глядачів онлайн-кінотеатр із кращими фільмами та добірка топових світових серіалів.

Щоб приєднатися до родини Divan.TV, не потрібно підписувати контракти та тягнути кабелі в квартиру. Достатньо лише доступу до швидкісного інтернету.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 115)
Попередня новина: Что такое сертификат ...
Наступна новина: Какие недорогие сигареты ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Stumble - 29.12.20

Добавлю эту статью в закладки.

аватар країна
a_krup - 29.12.20

Может Ваш сайт даже поднимется в выдаче за такой материал.

аватар країна
Rlock - 29.12.20

Пора автору памятник поставить при жизни. Кто за?

аватар країна
artoha - 29.12.20

Цікава стаття, дякую. Цікавить: чи буде продовження?

аватар країна
Buzzzy - 29.12.20

Читаєш це і думаєш ...

аватар країна
Darin420 - 29.12.20

И правда креатив…супер!

аватар країна
djordan_belfort - 29.12.20

Очень познавательно, респект

аватар країна
dslloop - 29.12.20

відмінна інфа

аватар країна
TrueIVLife - 29.12.20

Гарний пост, двозначний ...

аватар країна
AlexO74 - 29.12.20

Портал просто супер!

аватар країна
tactical_person - 29.12.20

Цікава стаття, дякую. Цікавить: чи буде продовження?

аватар країна
CrazyOl - 29.12.20

Супер-пупер!

аватар країна
Velemar - 29.12.20

Спасибі, стаття дуже допомогла.

аватар країна
xewseyx - 29.12.20

Я вот думаю, а где Вы материал взяли для этой статьи? Неужели из головы?