У Білорусі почалася вакцинація від коронавірусу російською вакциною

У Білорусі почалася вакцинація від коронавірусу російською вакциною

30.12.20 09:43 0 348
У Білорусь прибула перша партія російської вакцини «Спутник V», повідомило Міністерство охорони здоров'я й оголосило про початок вакцинації в країні.

« у нас почнеться новий етап – масова вакцинація проти COVID-19. Першими будуть вакциновані медичні працівники, педагоги й ті фахівці, яким у силу особливостей професії доводиться багато контактувати з людьми. Вакцинація буде проводитися в добровільному порядку», – повідомив міністр охорони здоров'я Дмитро Піневич, йдеться в повідомленні в офіційному телеграм-каналі білоруського МОЗ.

Він додав, що в країні створена система зберігання вакцини, а також закуплене спеціальне медичне морозильне обладнання, що дозволяє транспортувати вакцину.

Голова МОЗ Білорусі подякував російській стороні «за активну взаємодію та стратегічне співробітництво у вирішенні цього питання». Міністр охорони здоров'я Росії Михайло Мурашко зазначив, що «швидкий доступ Білорусі до російської вакцини став можливим завдяки ефективній роботі білоруської регуляторної системи». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Лукашенко заявив, що не буде робити щеплення від COVID-19

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нові обмеження на ...
Наступна новина: Мінекономіки очікує ...

КОМЕНТАРІ