Конвертацiя веб-сторiнки в PDF-файл,office to pdf

Конвертацiя веб-сторiнки в PDF-файл,office to pdf

04.01.21 14:59 12 816

Коли починаєш скролить по сайтах з конвертерами, поступово стикаєшся з необхідністю реєструвати у одних, платити іншим. Ну що за несправедливості. Я як автор статті хочу запропонувати вам відмінний онлайн конвертор різних форматів у ПДФ. Це безкоштовний ресурс для всіляких конвертацій файлів офісу, зображень або посилань.

Що мені вдалося знайти на сайті онлайн конвертацій? Це невеликий їх перелік повноважень.

jpeg to pdf - Найпоширеніший і види конвертацій. Проста конвертація зображення в формат ПДФ. У нашому конвертері це можна зробити простим засобом. Злийте ваше одне або кілька зображень, потім поверніть, обріжте або заблурите за потребою необхідне, натисніть кнопку конвертувати. У кілька секунд наш конвертер запропонує вам завантажити ПДФ файл або залити його в гугл диск. Далі Ви зможете роздрукувати його або відправити посилання гугл диска.

Що ми знаємо про конвертацію коли стикаємося з необхідністю конвертувати ну наприклад текстовий документ в PDF? Все просто вводиш в Google або Yandex як конвертувати txt to pdf і ось цілий список сервісів, як платних так і безкоштовних.

link to pdf - Деяким користувачам нашого конвертера дуже подобатися можливість перетворення линків блогу чи сайту в формат PDF. Ви відразу одержуєте відмінний презентаційний матеріал який можна скинути вашим клієнтам. Самостійно PDF формат не дозволить спотворити другий зміст сторінки і відобразить Ваш файл точнісінько як ви його бачите на екрані комп’ютера..

docx to pdf - Популярна конвертація будь-яких форматів Microsoft Office. Ми намагались відтворити всі формати офісу. word to pdf, doc to pdf, excel to pdf, ppt to pdf. У планах розвитку нашого конвертера впровадити зворотні конвертації котрі зараз дуже популярні pdf to word і pdf to excel. Нашим користувачам дуже потрібен такий функціонал, адже завжди є необхідність щось виправити в документі PDF. Знаю по собі коли скачуєш відмінну презентацію для курсової або диплома потрібно змінити в ній автора)) а вона в PDF форматі. Так що йдемо на зустріч побажанням користувачів і незабаром з'являться ці конвертації.

Окремо хочеться похвалитися нашою безпекою. Ми не зберігаємо у себе ваші файли. Все відбувається на вашому боці. Що буде завантажено до нас на сторінку пройде етап шифрування і не затримається ні на одному з наших серверів. Для збільшення швидкості конвертації ми використовуємо кілька серверів. Залежно від локації конвертація в PDF буде проходити на найближчому до вас сервері.

Ми не тільки не зберігаємо ваші файли але і не нараховуємо плату і не змушуємо підписуватися на наш ресурс як це роблять інші. Без реєстрації і безкоштовно ви отримаєте доступ до більш ніж 1000 варіантів конвертацій текстових, аудіо та відео форматів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 98)
Наступна новина: 7 причин для учебы за ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
qwase - 04.01.21

Клас! Респект автору!

аватар країна
nsknsknsk - 04.01.21

ну что тут скажешь…

аватар країна
Rosenburges - 04.01.21

И правда креатив...супер!

аватар країна
telepiar - 04.01.21

Додав в закладки

аватар країна
SnailK1ck - 04.01.21

Очень хороший пост! Спасибо за проделанную работу!

аватар країна
JarvisMe - 04.01.21

Кожна стаття автора відмінна від попередньої. Висновок: читати автора :)

аватар країна
nicola_666 - 04.01.21

Блог зроблений дуже професійно, і легко читається

аватар країна
cryptochain222 - 04.01.21

мысли здравые, но тяжело читать, не знаю почему.

аватар країна
genrykor - 04.01.21

Сколько ж можно говорить…

аватар країна
vbelozorchik - 04.01.21

ух ти як крууууууууууутооооооо))

аватар країна
blunt420420 - 04.01.21

Полезного много нашла для себя

аватар країна
kentawr13 - 04.01.21

Мне все понравилось, только если бы еще денег на длоге дали или конкурс провели, было бы вообще отлично.