Рівненська обласна прокуратура забезпечує право громадян на доступ до публічної інформації

Рівненська обласна прокуратура забезпечує право громадян на доступ до публічної інформації

06.01.21 08:13 0 393
В органах прокуратури Рівненської області належна увага приділяється діяльності з питань розгляду та запитів на інформацію.

Зокрема, актуальним залишається питання забезпечення доступу до публічної інформації, яка перебуває у розпорядженні органів прокуратури.

Упродовж 2020 року до органів прокуратури надійшло 157 запитів у відповідності до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», з яких прокуратурою розглянуто 135, надіслано іншим розпорядником - 22.

Найчастіше запитувалась інформація з питань досудового розслідування кримінальних проваджень, які викликали суспільний резонанс та підвищену увагу громадськості (45 запитів).

Крім того, запитувачі цікавились розміром заробітної плати працівників прокуратури; наданням статистичної інформації про результати роботи органів прокуратури на пріоритетних напрямах та з інших питань.

Повнота та своєчасність надання відповідей запитувачам перебуває на постійному контролі керівництва прокуратури області.

Органи прокуратури Рівненської області і надалі приділятимуть особливу увагу питанню доступу до публічної інформації з метою подальшої плідної співпраці із громадськістю.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ