Онлайн позики на карту: що потрібно знати?

Онлайн позики на карту: що потрібно знати?

06.01.21 22:55 0 731

Одним із самих швидких і зручних способів отримання грошей є онлайн позика на карту. Кредит оформляється і видається в віддаленому режимі — відвідувати офіс мікрофінансової компанії не потрібно, достатньо відправити заявку через сайт https://momentcredit.com.ua/. У заявці потрібно вказати бажану до отримання суму, термін мікропозики, свої паспортні дані та контактний телефон для зв'язку.

Як швидко можна взяти позику?

Отримати гроші можна в середньому за 10-15 хвилин — це час на подачу заявки та розгляд анкети позичальника. У багатьох сервісах з видачі швидких мікропозик розгляд заявки проходить автоматично. Анкета позичальника аналізується скоринговою програмою, яка приймає об'єктивне рішення. Статистика свідчить, що приблизно 4 з 5 заявок на мікропозику схвалюються.

Для постійних позичальників, які розрахувалися мінімум з однією мікропозикою, передбачені спрощені умови подання та розгляду заявки. Не потрібно заповнювати анкету повторно, в заявці будуть використані дані попередньої позики.

Після позитивного рішення за заявкою гроші відразу ж переводяться на банківську карту клієнта. У більшості випадків вже через 1-2 хвилини вони будуть доступні.

Умови надання мікропозик

Швидкі гроші в борг видаються на наступних умовах:

  • Термін. Часто він становить від 7 до 30 днів. Більш тривалий період кредитування — це рідкість, оскільки через значну процентну ставку ви матимете справу з великою переплатою.
  • Ставка. Вона складає приблизно 1 % в день від взятих в борг грошей. За місяць користування чужими грошима позичальникові потрібно переплатити приблизно третину від суми мікропозик.
  • Сума. більшість МФО пропонують взяти мікропозик на суму від 1 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Оптимальний варіант — це оформлення мікропозик на 1-2 тижні, на суму - 2 - 4 тисячі гривень. Переплата в даному випадку не буде значною.

Переваги мікропозик:

  • Найбільшою перевагою є оперативність видачі грошей. За 10-15 хвилин не вийде оформити стандартний споживчий кредит, зате можна взяти гроші в борг через Інтернет.
  • Також миттєві позики видаються без застави або поручительства, по суті — на довірі.
  • Дуже вигідно бути постійним позичальником, адже клієнтам, які вчасно гасять заборгованість, мікрофінансові компанії надають знижки в процентній ставці, а також переглядають ліміт мікропозик в бік збільшення.

Недоліки мікропозик:

  • Найвагоміший — це висока процентна ставка. 1% в день здається не такою великою переплатою, але за місяць потрібно переплатити вже 30 %. За рік вийде 365 %, тоді як банки пропонують споживчі кредити під 15-20 % річних.
  • Іншим недоліком є невелика сума позики — в більшості МФО є ліміти в 10-25 тисяч гривень на 1 позику. Банки ж готові дати кредит на сотні тисяч гривень.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 118)
Наступна новина: Ассанжеві відмовили в ...

КОМЕНТАРІ