Кодування від алкоголізму Львів. Показання та особливості проведення.

Кодування від алкоголізму Львів. Показання та особливості проведення.

11.01.21 14:07 6 548

Кодування від алкоголізму – загальна назва цілого ряду методів лікування алкогольної залежності. Усі вони спрямовані на формування негативного сприйняття будь-яких за розміром доз спиртних напоїв. Кодування може здійснюватись на фізичному або психологічному рівні, в залежності від того, що рекомендуватиме лікар у конкретному випадку. Ми ж розглянемо обидва варіанти кодування та особливості їх застосування.

Показання та протипоказання до використання кодування

Прямим показанням до застосування кодування є діагностований алкоголізм. Кодування використовують як передостанній етап лікування, коли фізична жага до спиртного вже поборена, а попереду ще тривала психологічна реабілітація. Саме тоді кодування може стати гарним помічником на шляху до успішного лікування.

Проте кодування має і свої протипоказання, зокрема це:

  • психічні розлади;
  • серцево-судинні захворювання;
  • раніше перенесений інсульт;
  • хвороби печінки, нирок, підшлункової або щитовидної залози;
  • вагітність.

Крім того, приступати до кодування можна лише тоді, коли усі продукти розпаду алкоголю будуть виведені. А це означає, що особливо у випадку тривалого вживання спиртних напоїв напередодні, не обійтися без повноцінного очищення організму.

Особливості медикаментозного кодування

Про існування магічної пігулки мріє майже кожна хвора людина. І для тих, хто страждає на алкогольну залежність, таку пігулки вже винайшли. Для того щоб перемогти залежність, використовують два препарати. Перший варіант – ліки на основі налтрексону. Вони блокують у мозку спеціальні рецептори, що відповідають за задоволення від алкоголю. Таким чином п’янки просто втрачають будь-який сенс.

Другий препарат, що використовують для кодування – дисульфірам, а також схожі на нього речовини. Завдяки їм вживання навіть мізерної дози алкоголю призводить до тяжкого передозування. А якщо випити досить багато, то самопочуття значно погіршиться і людина буде почувати себе надзвичайно погано.

Тож на фізичному рівні кодування від алкоголізму може призвести або до повної байдужості або навіть до відрази.

Особливості гіпнотичного кодування

У випадку лікування алкоголізму гіпноз дозволяє сформувати в голові пацієнта зв'язок між вживанням спиртного і негативними переживаннями. Таким чином на рівні психологічних переживань формується блокатор, що допомагає залежній раніше людини дотримуватися тверезого способу життя.

Така процедура має проводитися лише професіоналом. І в залежності від ситуації, її ефект може зберігатися на протязі декількох років.

Зверніть увагу! Ефективно використовувати комбіновану методику кодування – поєднувати медикаментозне лікування із гіпнотерапією. Такий сильний блок може працювати до п’яти років, забезпечуючи захист від зриву.

Визначити найбільш ефективний та безпечний спосіб лікування може лише лікар, що володіє необхідним рівнем професіоналізму. Тож задля того аби отримати допомогу в лікуванні залежності та пройти процедуру кодування, зверніться до спеціаліста.

Докладніше: https://new-life.center

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 120)
Попередня новина: Работа в химической ...
Наступна новина: Как продлить срок службы ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
pillsnerx - 11.01.21

А давно ли запустили этот сайт?

аватар країна
pontorez - 11.01.21

поміняй назву домену

аватар країна
d0mini - 11.01.21

Каменты жгут! :-D

аватар країна
Dafilin - 11.01.21

У вас абстрактное мышление

аватар країна
Zaga66 - 11.01.21

Пора автору пам'ятник поставити за життя. Хто за?

аватар країна
anon_abc - 11.01.21

Интересует размещение рекламы на вашем сайте.