Меблі з натурального дерева: переваги

Меблі з натурального дерева: переваги

13.01.21 13:51 11 1003

Меблі з натурального дерева — це втілення справжньої розкоші та приголомшливої краси. Вироби з масиву прикрашали кращі європейські будинки протягом багатьох століть. Такі меблі виконувалася на замовлення для маєтків титулованих аристократів і королів.

Сьогодні купити меблі з натурального дерева — значить підкреслити свій високий статус у суспільстві, заявити про свої успіхи. Такі меблі купують тільки респектабельні, впевнені в собі люди, здатні гідно оцінити справжню красу. А чим ще, крім свого символічного значення, так приваблюють покупців дерев'яні меблі? Нумо розберімося. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину HomeNest, в якому їх безпосередньо можна придбати в Україні.

Основні переваги меблів з натурального дерева

  • Екологічність. Мабуть, тут будуть зайві будь-які доповнення, досить буде просто сказати, що вироби з масиву абсолютно нешкідливі для здоров'я і людей, і їх домашніх вихованців. Дерево не виділяє в навколишнє середовище ніяких шкідливих речовин, не є розсадником хвороботворних бактерій — навпаки, його приємний аромат цілюще впливає на самопочуття людини, допомагає заспокоїтися та розслабитися після напруженого дня.
  • Довговічність. Якщо деревно-стружкові плити починає зношуватися вже після 30 років, то мінімальний термін служби дерев'яного щита, з якого виготовляються меблі, - 100 років. А при правильному і систематичному догляді такий виріб може прослужити 5-6 століть. Таким чином, ви можете бути впевнені, що куплені вами, наприклад, кухонні меблі або вітальня з натурального дерева прикрасять не тільки ваш будинок, але й перейде у спадок вашим онукам і навіть правнукам.
  • Краса. Радує око також і краса текстури, при цьому її малюнок і колір може бути абсолютно різним. Це залежить від породи. Сьогодні меблевики використовують понад 40 порід деревини у виробництві, і всі вони мають різний колір: наприклад, діапазон відтінків деревини дуба охоплює всі тони від блідо-жовтого до жовто-коричневого, ясен відрізняється золотистим кольором текстури, деревина карельської берези може мати рожевий або молочно-білий колір.

Всі переваги натуральних меблів перерахувати не можливо. Вони набагато гарніші меблів зі штучних матеріалів, міцніші, набагато зручніші, краще і шляхетніше старіють... Вже вирішили придбати меблі з масиву? Тоді дозвольте дати вам кілька порад.

Меблі з дерева: поради щодо вибору

Покупцеві слід знати про те, що існує ряд особливостей деревини:

  1. При виборі, в першу чергу, зверніть увагу на наявність в текстурі відмітин від сучків, прошарків, а також на щільність річних кілець. Якщо відмітини добре видно, а шари недостатньо щільні — це масив досить низької якості.
  2. Пам'ятайте також, що дерев'яні меблі виготовляється з так званих «щитів». Вони, у свою чергу, бувають цільними — це просто дерев'яні бруски, і склеєні — скріплені одна з одною дерев'яні пластини. Другий різновид щитів практично не деформується, а, значить, є більш якісним.
  3. Не забудьте уважно оглянути фурнітуру і напрямні: від цього залежить зручність експлуатації. Фурнітура повинна бути якісною, до ладу самій деревині, кріпитися надійно та міцно. Бажано, щоб у виробництві використовувалися тільки вироби компаній, що заслуговують на довіру. Недобросовісні фірми-виробники часто намагаються замаскувати дрібні дефекти та видати виріб за більш якісний і, відповідно, більш дорогий. Щоб ваше придбання приносило вам позитивні емоції, купуйте тільки вироби заслуговують на довіру компаній.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 112)
Наступна новина: Переваги алюмінієвих ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
gaius_octavius - 13.01.21

Мало чувств.. но красиво…

аватар країна
eugeneway - 13.01.21

А можно узнать, у вас дизайн сайта шаблонный? Тоже себе такой хочу…

аватар країна
Reepleee - 13.01.21

прочитала с удовольствием

аватар країна
Niktoneyznaett - 13.01.21

Мало чувств.. но красиво…

аватар країна
Yellow2012 - 13.01.21

Чудово ..

аватар країна
dickiy_bill - 13.01.21

Мені сподобалося!

аватар країна
Kostiks - 13.01.21

Интересует размещение рекламы на вашем сайте.

аватар країна
Zero0unfluince - 13.01.21

Побольше бы таких статей

аватар країна
skamen - 13.01.21

ну що тут скажеш ...

аватар країна
Zero0unfluince - 13.01.21

Величезне дякую!

аватар країна
omezhkin - 13.01.21

Все нравится. Спасибо за пост!