Переваги алюмінієвих композитних панелей

Переваги алюмінієвих композитних панелей

13.01.21 14:06 10 1064

Алюмінієві композитні панелі (АКП) використовуються для облицювання фасадів, реставрації об'єктів і створення рекламних конструкцій. Вони застосовуються для монтажу вентильованих фасадів, які служать десятки років і забезпечують надійний захист будівель від погодних примх і руйнування. Нумо розгляньмо їх основні особливості та переваги. Ну а розповість нам про це співробітник компанії Alutal, яка є ексклюзивним дистриб'ютором АКП в Україні.

Особливості АКП

За допомогою таких панелей можна поліпшити вигляд будинку в максимально стислий термін. Завдяки своїй структурі вони забезпечують теплоізоляцію об'єкта. Також композитні панелі стійкі до ультрафіолетових променів. Крім того, цей матеріал:

  • відрізняється пожежостійкістю;
  • нетоксичний;
  • добре піддається обробці;
  • представлений у великому асортименті кольорів і фактур.

Якщо необхідно надати об'єкту унікальний вигляд, можна використовувати оригінальні композитні панелі. Вироби, які мають високу дизайнерською цінністю. Деякі з виробників розширюють асортимент продукції за рахунок використання оригінальних відтінків з власної палітри кольорів.

Алюмінієві композитні панелі дозволяють знижувати витрати на обігрів будівель. Вони запобігають втраті тепла в холодну пору року та зберігають в приміщеннях прохолоду влітку. Зробивши облицювання офісного комплексу композитними панелями, можна знизити витрату енергії протягом всього року.

Переваги при монтажі

Алюмінієві композитні панелі не навантажують фундамент. Для їх монтажу нема потреби використовувати серйозну обрешітку. Панель важить достатньо мало - 1 м² матеріалу має вагу від 3 до 8 кг. Вага залежить від особливостей конкретного різновиду облицювального матеріалу.

Панелі довго зберігають свій чудовий зовнішній вигляд. Якщо один виріб отримає випадкові пошкодження, його можна замінити, не чіпаючи основної обробки. Такий фасад може прослужити до 50 років. Монтаж панелей здійснюється на спеціальні кріплення. Для заміни пошкодженої панелі її доведеться зняти, щоб на це місце поставити нову.

АКП - це сучасний практичний матеріал. Використовуючи його в вентильованих фасадах, можна продовжити термін служби будівлі. Між панелями та стінами об'єкта циркулює повітря.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 123)
Попередня новина: Меблі з натурального ...
Наступна новина: Как с помощью трейдинга ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
GrayLargo - 13.01.21

Все чітко і по справі. Добре написано, дякую.

аватар країна
LittlePrinc3ss - 13.01.21

Сайт просто чудовий, порекомендую всім знайомим!

аватар країна
PovelitelKlitora - 13.01.21

Всегда приятно читать умных людей

аватар країна
AlV8AlV8 - 13.01.21

чего тока не придумают...

аватар країна
amletmozgov - 13.01.21

Чіпляє, відмінно написано!

аватар країна
BlindCandy - 13.01.21

Монетизацией лучше займитесь. А так отлично!

аватар країна
prospect16 - 13.01.21

Дякую за статтю

аватар країна
kulikE - 13.01.21

Гарний пост, двозначний ...

аватар країна
DuleSavich - 13.01.21

вирішив допомогти і Разшарив статтю в соц. мережах

аватар країна
Tony_Mantony - 13.01.21

Побольше бы таких статей