Як назвати кошеня?

Як назвати кошеня?

13.01.21 21:39 2 747

Якщо ви плануєте завести кошеня, то швидше за все, квартира вже підготовлена для нового мешканця й у кошеняти є свій будиночок, лоток, миски та іграшки. Залишилося найважливіше і саме відповідальне — вибрати йому ім'я. Нумо розберімо за якими принципами краще підбирати імена для котів.

Принцип підбору котячих імен

Вважається, що в котячому імені повинно бути 2, максимум 3 склади — так кошеня швидше запам'ятає кличку і почне на неї відгукуватися.

В імені повинні бути присутніми букви «с», «з», «ц» - кішки відмінно сприймають свистячі звуки, схожі на писк гризунів. Так само можна додати в ім'я букви «м» і «р» - вийде поєднання, схоже на котяче муркотіння. По можливості не варто використовувати в прізвисько шиплячі букви - «ш», «щ», «ж», «ч». Кішки не дуже люблять шипіння, для них це ознака агресії. Або урівноважте шиплячі звуки свистячими та муркотінням.

Не варто називати вихованця дуже довгим ім'ям, яке й вимовити то можна не з першої спроби. Згодом вихованець може звикнути до клички, але краще підбирати щось коротше, що легко запам'ятовується.

На що ще можна звернути увагу, щоб придумати вихованцеві оригінальну кличку?

При виборі імені для кота:

  • Придивіться до кольору шерсті кошеняти. Різноманіття забарвлень вовни у кішок зможе підказати вам цікаве ім'я. Якого кольору ваш вихованець? Чорний, рудий, білий, димчастий? Або ваша кішечка смугаста, черепахова, щаслива триколірна? Не тільки сам відтінок шерсті, а й асоціації з кольором допоможуть вам у виборі.
  • Якщо ви придбали кошеня у заводчика породистих кішок, швидше за все, в паспорті вихованця вже є ім'я. Причому ваш кошеня і його брати та сестри матимуть імена, які починаються з однієї літери. Якщо ж ваш вихованець породистий, але не виставковий, ви можете придумати йому ім'я самостійно.
  • Можна підібрати кошеняті ім'я, звернувши увагу на його зовнішність, поведінку і характер. Значення має все: колір очей, пухнастість, розмір вух, довжина лап і хвоста. Можливо, ваше кошеня дуже активне і хуліганське або навпаки, скромне та нерішуче, або справжній ледар і соня. А можливо, ваш вихованець — точна копія якогось героя з фільму чи книги?
  • Ймовірно, у вашій професії або хобі є якісь терміни, які цілком можуть стати кличкою для кошеняти. Підійдуть імена спортсменів, літературних героїв, персонажів коміксів і мультфільмів. Іменем може виступити навіть назва улюбленої страви або напою. Окремо відзначимо, що карамель, квасоля або шоколад можуть «поділитися» своєю назвою, але не варто пригощати ними вихованця.
  • Згадайте цікаві моменти, пов'язані з вибором кошеня в розпліднику або з його першими годинами в вашому домі. Кумедна поведінка вихованця, несподівані витівки малюка, навіть дні тижня або свята зможуть підказати вам майбутню кличку.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 115)
Попередня новина: Что собой представляют ...
Наступна новина: Преимущества парсинга ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
witchspice - 13.01.21

Действительно интересная тема.

аватар країна
maydan228 - 13.01.21

Потиснув би руку автору, і дав по морді всім його ненависникам.