Навальний назвав дату свого повернення в Росію

Навальний назвав дату свого повернення в Росію

14.01.21 11:18 0 393
Російський опозиційний політик Олексій Навальний, який у Німеччині від серпня проходив лікування і реабілітацію після отруєння бойовою речовиною «Новачок», заявив, що повертається в Росію.

За його словами, він купив квиток на рейс до Москви на 17 січня.

«Питання «повертатися чи ні» переді мною не стояло ніколи. Просто тому, що я не виїжджав. Я опинився в Німеччині, приїхавши в неї в реанімаційній коробці, з однієї причини: мене намагалися вбити, – написав політик у соціальних мережах. – Росія – моя країна, Москва – моє місто, я за ними сумую».

Напередодні стало відомо, що Федеральна служба виконання покарань (ФСВП) Росії звернулася з клопотанням до Симоновського районного суду Москви з проханням замінити Навальному умовний термін ув'язнення на реальний у справі «Ів Роше».

У разі, якщо позов буде задоволений, Навальному при поверненні в Росію буде загрожувати затримання і відправлення в місця позбавлення волі. Сам політик не раз висловлював припущення, що влада Росії буде заважати його поверненню в країну. У той же час він стверджував, що неодмінно повернеться, як тільки завершить реабілітацію.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Twitter заблокував близько ...
Наступна новина: У Росії суд просять ...

КОМЕНТАРІ