Секрети правильного вибору двоспального ліжка в спальню

Секрети правильного вибору двоспального ліжка в спальню

14.01.21 18:48 0 626

Здавалося б, що може бути складного у виборі двоспального ліжка? Сучасний меблевий ринок воістину різноманітний, так чому багато хто йде з салонів без покупок? Насправді проблема досить проста: більшість покупців не знають, як саме вибрати ліжко недорого в каталозі https://magdek.com.ua/ua/krovati/ інтернет магазину "Магдек". Визначитися з вибором допоможе ряд критеріїв, підслуханих у експертів.

Вибираємо двоспальне ліжко

  • Визначившись з типом ліжка, самий час перейти до її габаритів, точніше - до ширини спального місця. Практика показує, що двоспальне ліжко не гарантує комфортний відпочинок на двох користувачів. Важливо, щоб кожному з них вистачало місця.
  • Не менш значимий нюанс - якість основи під матрац, також відомо як дно ліжка. Основа може виготовлятися з як пластика, так і натурального дерева. Окремо варто виділити моделі з ортопедичною основою, що складається з гнучких ламелей. При обмеженому бюджеті на купівлю варто придивитися до моделей з дерев'яною основою. Такі варіанти найбільш доступні за ціною, але відчутно просідають під вагою користувача. Цілком логічно, що подібна конструкція не обіцяє довгих років експлуатації.
  • Ліжка з пластиковою основою під матраца коштують значно дорожче, але і вони не позбавлені мінусів. Головний недолік таких моделей - недостатня повітропроникність.
  • На особливу увагу при виборі ліжка заслуговують кріпильні елементи. Важливо, щоб їх відрізняли міцність і відсутність навіть самих незначних дефектів. Матеріали виготовлення мають бути екологічно чистими, що підтверджується сертифікатами якості і безпеки.

Як підібрати матрац?

Важливо, щоб розміри матраца ідеально відповідали габаритам вибраної моделеи. Інакше виріб зісковзуватиме з ліжка, деформується по краях або втратить корисні властивості раніше заявленого виробником терміну.

При виборі матрацного виробу необхідно враховувати антропометричні дані користувача, його вік і стан здоров'я. Володарям чутливої шкіри і алергікам слід вибирати матраци, виконані з синтетичних матеріалів.

Покупцеві на замітку

  • Щоб матрац прослужив як можна довше, за ним необхідно доглядати. Виріб треба перевертати хоч би кілька разів в місяць, щоб виключити його деформацію.
  • Пил і шерсть домашніх тварин слід видаляти за допомогою пилососа. Виняток становлять тільки поролонові матраци: їх треба не перевертати, а тримати в спеціальних чохлах.
  • Матраци на пружинних блоках не можна скручувати і здавлювати. Згортати в рулон можна тільки безпружинні матраци з пружних і еластичних матеріалів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 120)

КОМЕНТАРІ