Харчевні на гірськолижних курортах перевірять щодо дотримання карантину – Ляшко

Харчевні на гірськолижних курортах перевірять щодо дотримання карантину – Ляшко

15.01.21 10:10 0 722
Головний санітарний лікар України, заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко повідомив, що 15 січня відбудуться перевірки закладів громадського харчування на гірськолижних курортах Івано-Франкцівської області з залученням поліції.

«Як головний державний санітарний лікар отримую численні повідомлення про роботу, в період карантинних обмежень, ресторанів, барів, розважальних закладів на гірсько-лижних курортах та в Львівській області. Саме на це і звернув увагу колег на селекторній нараді. Як поінформували колеги з Івано-Франківської області, вже завтра відбудуться перевірки закладів громадського харчування на гірськолижних курортах області з залученням Національної поліції. Якщо ми звертаємось до людей з проханням дотримуватись протиепідемічних заходів і вони дотримуються їх, то чому тоді певні представники бізнесу дозволяють собі порушувати ці правила?», – написав Ляшко у фейсбуці.

Він додав, що в питанні дотримання карантинних обмежень «бізнес повинен бути свідомим». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Українці спантеличені посиленням карантину: презервативи та батарейки опинилися «під забороною» (огляд соцмереж)

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Космічна вантажівка SpaceX ...
Наступна новина: На Тернопільщині за ...

КОМЕНТАРІ