Столичні комунальники всю ніч прибирали вулиці від снігу,кількість бригад на світанку збільшили – КМДА

Столичні комунальники всю ніч прибирали вулиці від снігу,кількість бригад на світанку збільшили – КМДА

16.01.21 12:00 0 508
У Київміськадміністрації повідомили, що столичні комунальники минулої ночі не припиняли робіт із розчищення вулиць від снігу.

«413 одиниць спеціалізованої техніки КК «Київавтодор» працювало упродовж всієї ночі. У всіх районах працювали колони великої та малої техніки, які оперативно очищали проїжджі частини від снігу. 37 бригад з ручного прибирання упродовж ночі розчищали від снігу тротуари і зупинки громадського транспорту. На світанку знов почались інтенсивні опади у вигляді снігу, тому комунальники проводили повторне прибирання проїжджої частини. Тротуари обробляли бригади з ручного прибирання і механізована техніка. На світанку кількість працівників з ручного прибирання була збільшена», – йдеться в повідомленні.

За даними КМДА, наразі проводиться «посилене прибирання» підходів до наземних і підземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту.

«Загалом із початку негоди використано 2273 тонни солі, 1635 тонн піщано-соляної суміші, 96 тис. літрів рідких хлоридів», – додали в КМДА. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: В Україні розгорнуть мережу пунктів обігріву на період зниження температури повітря

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Землетрус в Індонезії: ...
Наступна новина: На Тернопіллі 2021 рік у ...

КОМЕНТАРІ