Типові проблеми автомобілів Audi

Типові проблеми автомобілів Audi

16.01.21 00:43 0 789

Не дарма автомобільні машини німецького виробництва коштують в пріоритеті не тільки на українському автомобільному ринку, але й на ринках усього світу, адже їх відрізняє якість деталей, надійність, стильний дизайн і комфортабельність. Але купуючи навіть найнадійнішого «залізного коня», рано чи пізно виникають проблеми, які можна вирішити тільки шляхом ремонту.

Зауважимо, що такий технологічно складний процес, як ремонт Аudi вимагає професійного втручання. Ауді 80, Ауді 100 та інші моделі володіють складною системою, що вимагає досвіду і знання в цих пристроях. Крім того спроби самостійно вирішити несправність, можуть ще більше погіршити ситуацію. Краще звернутися в сервіс Audi, де вам можуть надати кваліфіковану допомогу. До речі, в Харкові відремонтувати ваше авто ви можете в сервісі Elcars (детальніше можна дізнатися на сайті).

Найголовніші проблеми автомобілів Аudi

За статистикою, найбільш значущі проблеми в ремонті машини наступають після 3 років експлуатації. Можна виділити три найпоширеніші проблеми Audi:

  1. Несправність двигуна. Причинами несправності можуть стати: збільшена витрата масла, швидкий знос приводного ременя ГРМ і обрив на автомобілях А8, при використанні неякісного моторного мастила виникає швидкий знос стінок циліндра в моделях в яких встановлені двигуни V8, передчасний вихід з ладу помпи.
  2. Несправність коробки передач. Причинами несправності можуть стати: запізніла заміна масла КПП, що веде до виходу з ладу трансмісії та двигуна, неправильне регулювання зчеплення, знос підшипників і шестерень, а також неправильний порядок перемикання швидкостей.
  3. Несправність підвіски. Причинами несправності можуть стати: їзда по бездоріжжю, вихід з ладу датчиків положення кузова і підвідних проводів, вихід з ладу пневматичних балонів, а також несправність компресора.

Практика показує, що найчастіше ремонту підлягають механічні коробки передач, ніж автоматичні. Якщо дотримуватися правил експлуатації, вчасно все міняти, то, як правила необхідність ремонту двигуна виникає тільки при пробігу 300-350 тис. км.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Трамп опублікував ...
Наступна новина: Іран проводить ракетні ...

КОМЕНТАРІ