Латвія готова без Білорусі провести чемпіонат світу з хокею – Фазель

Латвія готова без Білорусі провести чемпіонат світу з хокею – Фазель

18.01.21 09:40 0 512
Латвія висловила готовність прийняти всі матчі чемпіонату світу з хокею 2021 року, повідомив президент Міжнародної федерації хокею Рене Фазель.

За попередньо затвердженим планом, змагання мають відбутися в Мінську та Ризі з 21 травня до 6 червня. Раніше кілька країн-учасниць чемпіонату висловилися проти проведення турніру білоруською стороною через жорстоке придушення акцій противників Олександра Лукашенка.

За словами Фазеля, Рига готова прийняти 16 команд на двох аренах міста. Президент федерації хокею додав, що рішення щодо Мінська буде ухвалене впродовж 10 днів. Остаточне рішення про місце проведення чемпіонату світу очікується до кінця січня. Раніше Фазель повідомляв, що організація отримувала пропозицію від хокейного союзу Данії, а також веде переговори зі Словаччиною.

У понеділок, 11 січня, в Мінську відбулася зустріч Фазеля і Лукашенко. Лукашенко на зустрічі сказав, що «спокійно» сприймає розмови про можливий бойкот чемпіонату з боку деяких збірних. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «На тонкому льоду»: реакції на зустріч очільника Міжнародної федерації хокею з білоруським диктатором

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Український вільний ...
Наступна новина: У Запоріжжі вшанували ...

КОМЕНТАРІ