У Запоріжжі вшанували пам’ять оборонців Донецького аеропорту

У Запоріжжі вшанували пам’ять оборонців Донецького аеропорту

18.01.21 09:42 0 378
16 січня у Запоріжжі у парку Металургів відбулася акція вшанування пам'яті оборонців Донецького аеропорту. Учасники вшанували загиблих хвилиною мовчання, а також поклали квіти до пам'ятника захисникам України та пам'ятних знаків з портретами загиблих на Донбасі запорізьких бійців.

«Іноді здається, що це було не зі мною. А ось про хлопців завжди пам'ятаю. Цей день – більше день пам'яті про загиблих, про хлопців, яким, скажімо так, пощастило менше, ніж мені – тих, хто був поряд, хто захищав і мене там, і я їх захищав. Для мене це день пам'яті про хлопців. Саша Пивоваров, загиблий з мого батальйону. Перший загиблий з батальйону в аеропорту. Інші хлопці з інших підрозділів, з якими не був тоді. Це згадка про них», – каже ветеран війни на Донбасі, учасник оборони Донецького аеропорту В'ячеслав Зайцев.

В акції вшанування взяли участь чинні військовослужбовці, представники міської та обласної влади, волонтери та ветерани війни на Донбасі. Зокрема, у вшануванні пам'яті загиблих захисників донецького аеропорту взяли участь учасники боїв в останні дні оборони ДАП.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Франції прокуратура ...

КОМЕНТАРІ