Фітнес-клуби

Фітнес-клуби "КОМЕТА.ФІТ" - спорт в ритмі сучасного міста

20.01.21 09:12 2 789

Максимальна реалізація творчого потенціалу і здоровий стан організму — розумні бажання кожної цілеспрямованої людини. З "Комета.фіт." (Kometa.fit) ці завдання легко досягаються. Максимально ефективне проведення дозвілля, повна віддача від тренувань і ніяких непотрібних занять. Уже перші відвідини тренажерного залу стануть приємною несподіванкою для всіх, хто цінує час і комфорт. До речі, більше інформації можна дізнатися тут.

Переваги "Комета.фіт"

"Комета.фіт" пропонує кращі умови тренувань. Сучасний, стильний дизайн приміщень, просторі зали, велика кількість різноманітних тренажерів, використання якісних матеріалів в обробці та грамотна організаційна політика — все це дозволяє поставити фітнес на потік, економити час без шкоди результату й отримувати якісні тренування. Цей клуб відкритий для вільних, сучасних, перспективних людей, які переконані що час — це розкіш.

Перевага "Комета.фіт" - бездоганно вибудувані ефективні бізнес-процеси й грамотний організаційний підхід. Тут немає непотрібної штовханини, суєти, очікувань. У розпорядженні гостей велика кількість тренажерів, душових кабін, шафок в роздягальнях. Оптимально налагоджена система сервісу. При цьому один клуб обслуговує не більше шести осіб, що значно скорочує вартість абонемента без втрати якості обслуговування. З "Комета.фіт." фітнес став масовим, доступним і максимально комфортним

Купуючи абонемент, ви не прив'язані до конкретного залу. Оплата карти дає можливість тренуватися в будь-якому клубі мережі. "Комета.фіт" одні з небагатьох, хто допускає короткострокову, щомісячну оплату занять. Крім того, передбачена функція автоматичного списання коштів з рахунку. Запросивши друга, клієнту надається знижка. Такий підхід легко може забезпечити безкоштовні тренування

У клубах мережі немає черг в очікуванні звільнення штанги або тренажера. Обладнання встановлене в достатній кількості. Тут можна займатися на орбітреках, бігових доріжках, велотренажерах кращих світових виробників спортивного інвентарю - Hammer Strength, Cybex, Life Fitness. На такому обладнанні тренуються світові зірки фітнесу та бодибілдингу.

Стиль тренувань на вибір клієнта

Кожен охочий може вибрати індивідуальний, максимально зручний стиль тренувань в залежності від уподобань і з урахуванням рекомендацій. Тут є всі умови для занять поодинці, коли ніхто не обмежує, не відволікає і не заважає. Любителям командного духу і веселих масовок можна проводити не менш ефективні тренування в колі однодумців. Для прихильників дисциплінованого підходу і контролю на тренуваннях присутній особистий інструктор.

Які ще послуги пропонує "Комета.фіт"?

Після занять гості можуть скористатися послугами солярію з новим обладнанням, масажного кабінету, спортивного бару з корисною, дієтичною правильною їжею і широким асортиментом здорових напоїв. Незалежно від завантаженості залу, душових кабінок завжди вистачає. "Комета.фіт" відкриває фітнес з іншого боку — і це привід негайно відвідати зал!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 122)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
LinkLeed - 20.01.21

Да, довольно интересная статья.

аватар країна
Grendberg - 20.01.21

Клас! Респект автору!