У Джонсона заявили про намір застосувати санкції до Росії за арешт Навального

У Джонсона заявили про намір застосувати санкції до Росії за арешт Навального

20.01.21 11:20 0 535
Велика Британія буде співпрацювати зі своїми міжнародними партнерами, прагнучи до того, щоб Росія понесла відповідальність за затримання опозиціонера Олексія Навального. Про це у вівторок заявив прессекретар британського прем'єр-міністра Боріса Джонсона.

Відповідаючи на питання, чи розглядає уряд Сполученого королівства питання про запровадження санкцій до власника лондонського футбольного клубу «Челсі» Романа Абрамовича, речник Джонсона заявив про намір притягнути Росію до відповідальності за отруєння Навального, повідомляє «Голос Америки».

Роман Абрамович – один з восьми людей, проти яких, згідно з повідомленням виконавчого директора Фонду боротьби з корупцією Володимира Ашуркова, пропонує запровадити санкції Олексій Навальний.

Список, складений Навальним незадовго до повернення у Росію, Ашурков опубліковав у фейсбуці. У ньому вісім осіб, серед яких бізнесмен Алішер Усманов, президент ВТБ Андрій Костін, телеведучий Володимир Соловйов. ФОТОГАЛЕРЕЯ: Самотні голоси: одиночні акції протесту росіян після арешту Навального – фотогалерея

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Радіо Свобода проведе ...

КОМЕНТАРІ