Освітяни повідомили про останній день реєстрації на пробне ЗНО

Освітяни повідомили про останній день реєстрації на пробне ЗНО

20.01.21 12:56 0 445
В Українському центрі оцінювання якості освіти повідомили, що залишаються лічені години до завершення реєстрації для участі у пробному ЗНО.

« добігає кінця період реєстрації осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року. Зареєструватися можна на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти: заповнити електронну реєстраційну форму, зайти до особистого кабінету учасника пробного ЗНО за логіном і паролем, отриманими під час реєстрації, роздрукувати квитанцію, оплатити послугу з проведення пробного ЗНО в терміни, зазначені на сайтах регіональних центрів», – йдеться в повідомленні.

За даними УЦОЯС, кожен зареєстрований може самостійно перевірити в кабінеті учасника пробного ЗНО факт надходження коштів (не раніше ніж через сім календарних днів з моменту оплати).

Реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО, зауважують освітяни. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У Раді зареєстрували проєкт постанови про іменні стипендії учасникам ЗНО з найвищими результатами

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ