Як «працює» Тонзипрет?

Як «працює» Тонзипрет?

21.01.21 22:00 4 528

Слід підкреслити, що механізми дії та фармакологічні ефекти всіх компонентів, що входять до складу препарату Тонзипрет, добре вивчені та підтверджені в ході відповідних наукових досліджень. Німецькими вченими було встановлено, що основна спрямованість дії складових має переважно протизапальний характер. Рослинні екстракти, що входять до складу препарату Тонзипрет, являють собою водно-спиртові настойки висушених зрілих плодів Capsicum annuum L., смоли Guaiacum officinale L. і свіжозібраних стебел Phytolacca americana L. Більш детально зі складом препарату можна ознайомитись на сайті https://bionorica.ua/tonzipret-drazhe/. Протизапальна активність кожного з перерахованих рослинних екстрактів оцінювалася в ході експериментів in vitro, в яких розглядалося:

  • пригнічення біосинтезу простагландинів, циклооксигенази (ЦОГ-1 і ЦОГ-2);
  • пригнічення біосинтезу лейкотрієнів в нейтрофільних гранулоцитах людини;
  • інгібуванні продукції оксиду азоту (NO) в макрофагах RAW 264.7;
  • інгібування експресії ядерного фактора каппа B (NF-B) і ЦОГ-2 в клітинах THP-1.

За даними цих досліджень, кожен рослинний екстракт, включений до складу препарату Тонзипрет, продемонстрував протизапальну активність in vitro. При цьому було показано, що найбільш вираженими інгібіторними ефектами щодо досліджуваних параметрів мав екстракт Guaiacum officinalе. Його активні компоненти впливали на експресію NF-B, а також на експресію ЦОГ-2, ферментативну активність індуцибельної синтази оксиду азоту (iNOS) і 5-ліпоксигенази шляхом регуляції експресії генів, що містять ділянку зв'язування NF-B в їх промоторних областях. Інші досліджувані екстракти також проявляли певну протизапальну активність. Так, екстракт Capsicum annuum викликав досить виражене інгібування ферментативної активності ЦОГ-2, в той час, як екстракт Phytolacca americana продемонстрував більш виражений інгібувальний вплив щодо експресії даного ферменту.

Чому саме Тонзипрет?

При виборі засобу місцевої терапії фарингіту лікаря первинної ланки охорони здоров'я важливо перш за все оцінити ймовірну етіологію захворювання, ступінь вираженості клінічної симптоматики, вік пацієнта і його суб'єктивні переваги в плані вибору медикаменту. Застосування препарату Тонзипрет можливо у пацієнтів практично всіх вікових груп — починаючи з одного року. Наявність у препарату Тонзипрет 2 лікарських форм випуску — оральні краплі та таблетки для розсмоктування — дозволяє підібрати найбільш зручний для хворого спосіб застосування. Комплексна фармакологічна дія цього комбінованого препарату, який надає знеболювальний, протизапальний і імуномодулювальний ефекти, сприяє швидкому одужанню пацієнтів з фарингітом і усунення ведучого клінічного симптому цього поширеного захворювання — болі в горлі, що забезпечує поліпшення якості їхнього життя.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 120)
Наступна новина: Для чого люди купують ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
personalBogdan - 22.01.21

Дякую за цікавий матеріал!

аватар країна
Thinkjazz - 21.01.21

Не верю.

аватар країна
stalker000 - 21.01.21

І правда креатив ... супер!

аватар країна
Mambod - 21.01.21

Очень понравилась ваша статья