10 порад,як доглядати за жіночими штанами

10 порад,як доглядати за жіночими штанами

23.01.21 10:01 24 605

Буває, що річ вам так подобається, аж сниться ночами. Вона зручна, практична, гарна, вдало підкреслює вашу фігуру, а ще, вона є символом рівності прав. Та є одне але. Ви не можете її одягнути, бо закон не дозволяє.

Вгадали про що йде мова? Так, про штани. Ми настільки звикли до них та майже забули, що отримали офіційний дозвіл на їх носіння у 1923 році, і це лише у США. До нас це право прийшло ще пізніше.

Які ж вони, ті модні жіночі штани?

Тепер майже кожна дівчина та жінка, коли заглядає до свого гардеробу обирає не між сукнями, а між штанами. Вони навіть підсунули спідниці в офіційно-діловому стилі. Розповідати чому так, я не буду. Бо ж ви і так все прекрасно знаєте.

Краще розповім вам про лайфхаки в догляді за нашими улюбленицями, щоб вони довго носились та красиво виглядали. Найперше розпочну з того, що штани вирізняються не лише фасонами, видами чи моделями, а й матеріалом з якого вони виготовлені.

Саме тканина визначає - це літні, зимові чи демісезонні штани. Але хочеться, щоб вони не лише відповідали сезону, а й були сучасні, зручні, модні, стильні. Найбільш користуються попитом кюлоти, шкіряні, з лампасами, чінос, карго. Якщо ви плутаєтесь у назвах, бо ж тут кому завгодно запаморочиться в голові від варіантів, гугл завжди допоможе з фото.

Догляд за виробами зі штучної шкіри

Найбільше мороки зазвичай виникає саме в гардеробі зі штучної шкіри. В цьому сезоні, як і у попередньому, популярні утеплені вузькі штани чи лосіни на резинці. Бо це тепло і красиво. Не відстають від них в актуальності кюлоти, які схожі на широкі короткі штани, виконані зі штучної шкіри. Вони особливо бажані для модниць.

Ну і перший лайфхак по догляду - це читати етикетки. Всі застереження та рекомендації описані саме на них. Та частенько їх відрізають, щоб не лоскотали спинку. Тоді на допомогу приходимо ми з нашими порадами.

Отож, лайфхак номер два. Прати одяг зі штучної шкіри у пральній машинці не рекомендують. Аби не виникли механічні пошкоджень на одязі, варто уникнути тертя. Ліпше скористайтесь губкою. Для ручного прання рекомендують використовувати м’які рідкі миючі засоби при температура води не вище тридцяти градусів.

Підказка номер три. Якщо ви потрапили під дощ не поспішайте кидати одяг зі шкіри в прання. Ліпше його протерти сухою ганчіркою з мікрофібри. Остерігайтесь сушити штани зі штучної шкіри на сонці чи батареї. Це призводить до пересихання матеріалу, як результат тріщини, відшарування покриття.

Джинс і штани – чудове практичне поєднання

Джинси без перебільшення, захопили першість серед конкурентів зі світу штанів. Любите, щоб штани були «в обтяжку» - ось вам скіни, які неперевершено облягають фігуру.

Хочете чогось вільнішого ось вам штани бананки жіночі. Колошви у них широкі, донизу завужені, тому по формі схожі на банан. Їх не назвеш бедровками - це штани з високою посадкою.

Є і більш класичні варіанти, але головне, що джинси універсальні для будь-якої пори року. Це чудові штани на літо та не менш практичний варіант на зиму, осінь, весну.

То як продовжити життя нашим штанцям з джинсу? Ось кілька порад.

  • Четвертий лайфхак. Аби уникнути значної усадки виробу не віддавайте джинси до хімчистки.
  • Порада п’ята. Не використовуйте для прання порошок з відбілювачем, користуйтесь засобом для кольорових тканин.
  • Порада шість. Прати джинси варто при температурі не вище сорока градусів, якщо річ декорована стразами – тридцять градусів.
  • Рекомендація номер сім. Вироби з джинсу рекомендовано прати вивернутими навиворіт перед тим застебнувши усі блискавки та гудзики.

Порада восьма. Не викручуйте джинси, дайте їм стекти. Їх можна прасувати вивернувши навиворіт, але пам’ятайте, стрілки на них робити не варто.

Лайфхак дев’ятий по догляду за трикотажними штанами

Найперший варіант трикотажних штанів, що спадає на думку - це джогери жіночі. Виглядають вони, як звичайні спортивні штани, зимова модель яких утеплена і дуже популярна. Трикотаж буває різним: натуральним, синтетичним чи поєднання одного та іншого.

Догляд за штанами з трикотажу не потребує особливих зусиль. Можна прати в машинці, але засіб має бути м’яким. Ліпше коли функція відтискання одягу буде виставлена на мінімальну позначку. Можливе прасування.

Догляд за виробами з бавовни

Десята порада стосується виробу з натуральних тканин. Спадають на думку штани карго у стилі мілітарі. Для пошиття, зазвичай, використовують бавовняну тканину з еластичними домішками, в стилі камуфляж. Вона практична і не марка.

Бавовняну річ можна прати в пральній машині у звичайному режимі при температурі не більше шістдесяти градусів. Рекомендують універсальний засіб для прання. Якщо у вас кольорові чи чорні штани, не варто сушити їх на прямих сонячних променях, так як вони можуть вигоріти. Деякі господині для відновлення кольору замочують річ чорного кольору у тазику з водою і додають дві столові ложки оцту.

І наостанок. Як би ви не любили свою річ, пам’ятайте - це лише річ. Нехай надмірна обережність не стане на заваді пригод та незабутніх спогадів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Редактор Gutenberg ...
Наступна новина: 5 причин використовувати ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
RolegS - 23.01.21

отличный пример стоящего контента

аватар країна
xtcxtcxtcxtc - 23.01.21

Актуальна і свіжа інфа

аватар країна
Agamaloren - 23.01.21

Класс! Афтару респект!

аватар країна
pedovka - 23.01.21

решил помочь и расшарил статью в соц. сетях

аватар країна
RomanRBlake - 23.01.21

Очень познавательно. Спасибо.

аватар країна
meowkantana - 23.01.21

Дуже пізнавально. Дякуємо.

аватар країна
alksnk - 23.01.21

И правда креатив...супер!

аватар країна
ya_nice - 23.01.21

хороша ідея.

аватар країна
g_y_s_t_a_f - 23.01.21

пізнавальна тема

аватар країна
MaryKey420 - 23.01.21

5ка! Отличный пост!

аватар країна
Mrshophitman - 23.01.21

Сайт просто замечательный, порекомендую всем знакомым!

аватар країна
MoscowUser - 23.01.21

У вас абстрактное мышление

аватар країна
barbqqq - 23.01.21

ну что тут скажешь…

аватар країна
S0ven0k - 23.01.21

Шикарно, добавляю в закладки

аватар країна
stillw - 23.01.21

тема реально стара

аватар країна
slava_ck - 23.01.21

Так, досить цікава стаття.

аватар країна
LrrrB - 23.01.21

Добавлю эту статью в закладки.

аватар країна
FitzRash - 23.01.21

Досить цікава і пізнавальна тема

аватар країна
gtwotp - 23.01.21

Дуже пізнавально. Дякуємо.

аватар країна
iziweed - 23.01.21

Досить цікава і пізнавальна тема

аватар країна
Ice3lade - 23.01.21

Это — здорово!

аватар країна
Orangesss - 23.01.21

Классно!

аватар країна
qawasaqa13 - 23.01.21

И правда креатив…супер!

аватар країна
genri_g - 23.01.21

мудро